A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenötödik, őszi zárófordulójában hat mérkőzést rendeztek vasárnap.

A nyírkarászi csapat nem csupán az őszi idénytől, egy időre a hazai pályától is búcsúzott a Fényeslitke elleni meccsel Fotó: Tóth Szilvia

Őr–Ladányi TC 1–2 (0–0)

Őr, 100 néző, v.: Tordai M. Őr: Deme M. (Szabó A.) – Szabó V., Deme B., Varga J., Kézi B., Tisza Á., Erdei Cs. (Bencze M.), Benkő J., Tóth G., Kósa S. (Repelik Á.), Jenei Zs. Edző: Kálmándi Bertalan. Ladányi TC: Fejér G. – Pólyán R., Árva B., Jeney D. (Kertész M.), Szilágyi D., Kovács D., Szilágyi G., Demeter L., Balogh L. (Balogh Zs.), Arany M., Révész Z. Edző: Kertész Milán. Gól: illetve Kézi B., illetve Demeter L., Jeney D. Ifi: 5–2.

Kálmándi Bertalan: – Most ezen a meccsen sajnos saját magunkat verettük meg a szezon legrosszabb játékával. Az ember itt beszélhetne bármit, de nincs jelentősége. A jobban akaró csapat vitte el a három pontot. Szeretném megköszönni mindenkinek a féléves munkáját. Matyi kapusunknak jobbulást kívánunk, és mindenkinek jó téli pihenést!

Kertész Milán: – Gratulálok a csapatnak, úgy érzem, hogy nem érdemtelenül szereztük meg a három pontot. Érzésem szerint nálunk játszott a mezőny legjobbja, Demeter László. Köszönjük a vezetők és a szurkolók egész éves támogatását. Jó pihenést kívánok az egész csapatnak! Az Őr kapusának pedig mielőbbi felépülést kívánunk. Az a bizonyos sámán…

Ajak–Demecser 8–1 (4–1)

Ajak, 50 néző, v.: Hegedűs Cs. Ajak: Leskovics A. – Sütő N., Dankó F., Folytán Z., Dancs M., Bíró J., Balogh T., Dobrai D., Balogh T. (Harakály T.), Czvik S., Szopkó T. Edző: Gyüre József. Demecser: Fintor S. – Kiss T. (Nagy Zs.), Kantár K., Csire G., Kocsis Z., Gombkötő Z., Herceg I., Varga T., Gombkötő S., Domonics M., Vantyuch B. Játékos-edző: Gombkötő Sándor. Gól: Bíró J. 4, Dancs M. 2, Balogh T., Balogh T., illetve Gombkötő S. Ifi: 9–0.

Gyüre József: – Gratulálok a csapat minden egyes játékosának, ilyen arányban is megérdemelten győztünk. Azoknak meglepő ez az eredmény, akik nem látták ezt a meccset. Csapatként pedig köszöntjük születésnapja alkalmából Dankó Ferenc játékosunkat.

Gombkötő Sándor: – Az elmúlt tizennégy meccshez gratulálok a csapatnak, ezúttal viszont csak egy volt a pályán, és az az Ajak. Ez már egy folyamat része, amit nem tudtam megállítani. Azt garantálom, hogy januártól vagy az enyém, vagy három-négy ember neve biztosan hiányozni fog az összeállításból.

Pátroha–Szabolcsveresmart 1–1 (0–0)

Pátroha, 100 néző, v.: Nagy F. Pátroha: Mák A. – Kalu B., Mozga Gy., Mikó L. (Balogh I.), Balogh G. (Fedor A.), Balogh S. (Molnár A.), Kovács Sz., Kovács D. (Boda R.), Molnár V., Csépke M., Varga R. Edző: Minyin Vitalij. Szabolcsveresmart: Hosszú L. – Sajtos R., Patai M. (Nagy Á.), Szemán B., Szidor T., Nagy R., Szoboszlai B., Bandor J., Rostás Zs., Dobrai G., Demeter A. Edző: Tara Sándor. Gól: Kalu B., illetve Sajtos R. Ifi: 1–2.

Minyin Vitalij: – Igazságos döntetlen született. Köszönjük a polgármester úrnak és minden támogatónak, valamint a szurkolóknak, akik az ősszel a csapat mellett voltak.

Tara Sándor: – Gratulálok az egész őszi teljesítményhez. Erről a meccsről annyit, hogy a helyzetek alapján gólokkal kellett volna nyernünk. Külön elismerésem az ifiknek, meg a szurkolótáborunknak. Sajtos Andrásnak pedig köszönöm, hogy immáron négy meccs óta vezényeli, és összerázza a csapatot.

Gergelyiugornya–Ópályi 3–3 (1–1)

Gergelyiugornya, 200 néző, v.: Major O. Gergelyiugornya: Vass S. – Balogh T., Lakatos A., Peregrin R., Czirják M., Balázs G., Batka R. (Balogh B.), Bicskó G., Kovács D., Csonka L., Danku A . Edző: Czirják József. Ópályi: Kedves Gy. – Bálint Zs., Rácz P., Papp Sz. (Rácz J.), Bálint Cs., Máté A., Fodor Cs., Rácz Zs., Szender S. (Almássy J.), Rácz D., Jónás I. Edző: Kósa József. Gól: Balogh T. (mindkettőt 11-esből), Kovács D., illetve Bálint Cs. 2, Rácz D. Kiállítva: Gyurkó J. (56. perc), Peregrin R. (63. perc), Balázs G. (68. perc), illetve Rácz Zs. (32. perc). Ifi: –.

Balogh István elnökségi tag: – Egy agyonnyert mérkőzést sikerült döntetlenre hoznunk. Köszönjük, hogy a szurkolóink végig kitartottak, mindenkinek jó pihenést kívánunk.

Kósa József: – Nem tudom, nem értem. Úgy gondolom, hogy a mai meccsben nem volt ennyi piros és sárga lap. Három egyes hazai vezetés után a fiúk talpra álltak, az egy pontra így mindenképp rászolgáltunk. Ez egy kis szerencsével akár lehetett volna több is. Gratulálok a srácoknak!

Nyírkarász–Fényeslitke 2–0 (1–0)

Nyírkarász, 100 néző, v.: Rácz T. Nyírkarász: Kiss Á. – Király J., Jaczina L. (Csehil Á.), Bombera M. (Farkas R.), Baksa Z., Deák B. (Vida D.), Rákóczi L., Horváth G., Tóth T. (Molnár A.), Csuka Gy., Ujj Gy. Edző: Tóth Tibor. Fényeslitke: Janda T. (Márta J.) – Gyüre Gábor, Nagy M., Jenei R., Erőss P. (Sajtos N.), Kovács J., Nagy Z., Miskolczi Á., Gégény Z. (Arnóczki Sz.), Toma J. (Kovács L.), Nagy B. (Gyüre Gergely). Edző: Nagy Zoltán. Gól: Rákóczi L., Deák B. Ifi: 2–2.

Tóth Tibor: – Úgy gondolom, hogy ez a 2019-es év a mi csapatunkról szólt. Mivel bajnoki címet szereztünk, és ha nem lenne az a három pont levonás, ami nem a mi hibánkból történt, akkor most is mi telelnék a tabella elején. Nincs ezzel semmi probléma, ahhoz képest, hogy nyolc távozó, és négy érkező játékos mellett „leöregfiúztak” minket, erre sikerült rácáfolnunk. Köszönjük szépen a polgármester úrnak, és minden támogatónak, akik az őszi szezonban segítették a munkámat. Ujj Gergőnek pedig köszönjük a beígért töltött káposztát.

Nagy Zoltán: – Ma sokkal több helyzetet sikerült kidolgoznunk, mint a hazaiaknak, viszont gólra váltani még a büntetőt se sikerült. Ezért nem is lehetett más a végeredmény. Szeretném megköszönni a vezetőségnek, a polgármesteri hivatalnak az egész éves hozzáállást, és a játékosoknak az őszi szereplést. Jó pihenést kívánok mindenkinek!

Gyulaháza–Vaja 2–1 (0–0)

Gyulaháza, 100 néző, v.: Szabó I. Gyulaháza: Bandor F. – Köblös B., Szikszai T., Bálint N., Lakatos P., Tóth D., Csercsa G. (Radvánszky M.), Kozma M., Németh T. (Gáti Sz.), Gáti S., Torma M. Edző: Bardi Gábor. Vaja: Vakarcs I. – Lakatos T., Borsi D., Sándor A. (Tóth-Kondor N.), Soltész Á., Zakor J., Pásztor J. (Papp J.), Nagy T. (Simák B., Mocsár G.), Mulutó P., Zakor G., Soltész B. (Jávor P.). Edző: Kiss Attila. Gól: illetve Lakatos T. Ifi: 1–0.

Kiss Attila: – A végét elszúrtuk, de még ott van számunkra egy kedvező tavasz lehetősége. Gratulálunk az ellenfélnek. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki részese volt ennek a fél szezon munkájának, meg persze azoknak a szurkolóknak, akik kitartottak a csapat mellett. Elnökünknek boldog szülinapot kívánunk. Őszinte részvétünket fejezzük ki a Gyene-családnak.

Szabadnapos: Nyírmada

Szombaton játszották:

Dombrád–Tuzsér 1–3 (0–0)

Dombrád, 60 néző, v.: Kósa Gy. Dombrád: Szabolcsi M. – Molnár T., Birke Cs., Fábián I., Borbély L., Szendrei I., Horváth N., Kósa Á., Illés P., Hornyák M., Méhész B. Edző: Tóth János. Tuzsér: Csuka M. – Tóth Á., Setét E. (Lakatos M.), Szőke Zs., Balogh A. (Szőke R.), Balogh M. (Sztojkó L.), Iván S., Jónás D., Balogh R. (Farkas Á.), Balogh Zs., Jónás I K. (Koszta Sz.). Edző: Szabó István. Gól: Méhész B., illetve Balogh R. (11-esből), Setét E., Tóth Á. Ifi: 6–7.

Tóth János: – Az első félidőben úgy érzem, hogy egy picikét jobban játszottunk ellenfelünknél, amit a második félidő elején egy góllal jeleztünk is. Az ötödik meccs óta egy nullás vezetésnél mindig kapitális hibát vétünk, amit az ellenfél azonnal megbüntet. Így volt ez ma is. Egy-egynél a tuzséri csapat lelkesedésben, és négy cseréjének köszönhetően fölénk nőtt, így győzelme megérdemelt. A tizenhárom felnőtt játékosomnak szeretném megköszönni a hozzáállását, mert sajnos az utóbbi fordulók eredménytelensége abból fakadt, hogy folyamatosan tizenegy-tizenkét játékossal tudtunk felállni, ami rutintalansággal is párosult. Jó pihenést kívánok mindenkinek!

Szabó István: – Minden jó, ha jó a vége, márpedig számunkra az előző két forduló nagyon jól alakult! Gratulálok minden egyes játékosomnak az egész őszi teljesítményhez, hozzáálláshoz. Az elért eredmények már mutatják, hogy fel tudtuk venni a megyei másodosztály ritmusát, hasonló odaadással komolyabb célokat is kitűzhetünk a csapat elé a jövőben. Köszönöm mindenki munkáját, segítséget, aki bármit is hozzátett a csapat szezonbeli teljesítményéhez.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .