A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenötödik, őszi zárófordulójában egy mérkőzést rendeztek szombaton.

Az utolsó őszi bevetésnek futott neki a dombrádi és tuzséri csapat Fotó: tudósítónktól

Dombrád–Tuzsér 1–3 (0–0)

Dombrád, 60 néző, v.: Kósa Gy. Dombrád: Szabolcsi M. – Molnár T., Birke Cs., Fábián I., Borbély L., Szendrei I., Horváth N., Kósa Á., Illés P., Hornyák M., Méhész B. Edző: Tóth János. Tuzsér: Csuka M. – Tóth Á., Setét E. (Lakatos M.), Szőke Zs., Balogh A. (Szőke R.), Balogh M. (Sztojkó L.), Iván S., Jónás D., Balogh R. (Farkas Á.), Balogh Zs., Jónás I K. (Koszta Sz.). Edző: Szabó István. Gól: Méhész B., illetve Balogh R. (11-esből), Setét E., Tóth Á. Ifi: 6–7.

Tóth János: – Az első félidőben úgy érzem, hogy egy picikét jobban játszottunk ellenfelünknél, amit a második félidő elején egy góllal jeleztünk is. Az ötödik meccs óta egy nullás vezetésnél mindig kapitális hibát vétünk, amit az ellenfél azonnal megbüntet. Így volt ez ma is. Egy-egynél a tuzséri csapat lelkesedésben, és négy cseréjének köszönhetően fölénk nőtt, így győzelme megérdemelt. A tizenhárom felnőtt játékosomnak szeretném megköszönni a hozzáállását, mert sajnos az utóbbi fordulók eredménytelensége abból fakadt, hogy folyamatosan tizenegy-tizenkét játékossal tudtunk felállni, ami rutintalansággal is párosult. Jó pihenést kívánok mindenkinek!

Szabó István: – Minden jó, ha jó a vége, márpedig számunkra az előző két forduló nagyon jól alakult! Gratulálok minden egyes játékosomnak az egész őszi teljesítményhez, hozzáálláshoz. Az elért eredmények már mutatják, hogy fel tudtuk venni a megyei másodosztály ritmusát, hasonló odaadással komolyabb célokat is kitűzhetünk a csapat elé a jövőben. Köszönöm mindenki munkáját, segítséget, aki bármit is hozzátett a csapat szezonbeli teljesítményéhez.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .