A Tiszántúli Takarék megyei első osztály tizenötödik, őszi zárófordulójának péntek esti nyitómérkőzésén a Tarpa a Kemecsét fogadta.

A sárga mezes kemecsei csapat feladta leckét a Tarpának Fotó: tudósítónktól

Tarpa–Kemecse 0–2 (0–1)

Tarpa, 200 néző, v.: Kertész Cs. Tarpa: Sas I. – Lakatos B., Balogh Gy., (Rácz I.), Törtei T., Fejes J. Losonczi B. (Kiss K.), Rozman S., Nadimov, Kacsó R., Djacsenko, Gál R. Edző: Márton István. Kemecse: Sánta T. – Kovács I., Varga B. (Szathmári D.), Nagy D., Bakó T. (Listván D.), Deme A., Szaffián Sz. (Bárdos A.), Tóth T., Ruska T. (Brondics P.), Sándor D., Hokk B. Edző: Márton Péter. A Kemecse lelkesedésből példát mutatott a hazai csapatnak. Gól: Kovács I., Nagy D.

Márton István: – Szégyen, amit hetek óta művelünk! Néhány embernek el kell gondolkodnia, mit akar Tarpán, vagy egyáltalán a futballtól. A gondok már sokkal hamarabb jelentkeztek, rég lépni kellett volna, de azt hittem, van annyi becsület a játékosokban, hogy kihúzzák a szezon végéig.

Márton Péter: – Boldog vagyok! Le a kalappal a fiúk előtt, egyben köszönjük a Tarpának a vendéglátást, további sok sikert nekik!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .