A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenötödik, őszi zárófordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Az őszi csúcsrangadó után a Rakamazra zárásként is rázós fellépés vár – Nagykállóban Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 15. forduló (kezdés: 13 óra, ifi: 11)

Szombat

Tiszalök (9.)–Tiszavasvári (6.)

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Három év és nyolc hónap után ismét Lök–Vasvári! Mióta az eszemet tudom nagy érdeklődéssel várták a két település futballszurkolói a „szomszédvári rangadót”. A legfőbb célunk, hogy ezen a mérkőzésen rászolgáljunk erre a jelzőre.

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – A hazai fiaskót csak egy szomszédvári rangadó megnyerésével tudnánk feledtetni. Ha minden játékos átérzi ennek a mérkőzésnek a jelentőségét és megtesz mindent a győzelemért, akkor pontokkal távozhatunk Tiszalökről.

Vasárnap

Geszteréd (16.)–Levelek (13.)

Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője: – A Levelek összekapta magát az elmúlt mérkőzéseken, de ha mi szeretnénk még valamit ettől a bajnokságtól, akkor meg kell szereznünk három pontot!

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Minden megszerzett ponttal beljebb vagyunk.

Nyírlugos (14.)–Encsencs (7.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Szépen szeretnénk búcsúzni a szezontól, mindenképpen győzelemre törekszünk.

Szedlár János, az Encsencs játékos-edzője: – Összeszedjük magunkat hétvégére, mert úgy számolgatunk, hogy kellene még ez a három pont.

Nagykálló (4.)–Rakamaz (3.)

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – Az utolsó fordulóban hazai pályán felszabadultan játszhatunk, remélhetőleg egy jó meccset Rakamazzal!

Veigli Géza, a Rakamaz szakmai vezetője: – Ha nem akarjuk, hogy nagyon lemaradjunk és tavasszal még egyáltalán esélyünk legyen, ezt a meccset hozni kell.

Kótaj (1.)–Kállósemjén (5.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Őszi bajnokként sem állunk le, készülünk a meccsere, szeretnénk méltó módon elköszönni közönségtől.

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Biztos vagyok abban, hogy a Kótaj nem véletlenül áll az élen, éppen ezért nehéz feladatunk lesz. Ugyanakkor bízom a játékosokban és az eddig elért eredmények alapján azt gondolom, a pontszerzésre is lehet esélyünk.

Kék (11.)–Nyíribrony (8.)

Fabók István, a Kék edzője: – A hétvégén volt eltiltott, illetve sérült játékosunk, így fékek és ellensúlyok nélkül értünk el nagyszerű eredményt! Az egész évi mindenért köszönet mindazoknak, akiknek meg kell, külön köszönet a roadoknak (Sz., P., J.,)! Vasárnap szépen kiberetválkozunk, puccba vágjuk magunkat, jáccodjunk, oszt este meg bikicsunáj! Karira meg a fa alá mindenkinek unikornist!

Kantár József, a Nyíribrony játékos-edzője: – Megpróbálunk tisztességesen helytállni.

(A mérkőzést Újdombrádon rendezik)

Apagy (2.)–Bököny (15.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Utolsó hazai mérkőzésünk, amelyet természetesen szeretnénk győzelemmel befejezni, így előkelő második pozícióban maradva pihenhetünk. A sorsolás nekünk kedvez, jó meccsek vannak kilátásban. A Bökönyt nem ismerjük, de az kiderült, hogy több arca van, ezért odafigyelve várjuk a vasárnapot.

Marozsán Mihály, a Bököny játékos-edzője: – Az elmúlt hétvégén nagyon gyengék voltunk, ettől csak jobb jöhet.

Nyírbéltek (12.)–Kálmánháza (10.)

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Bélteki föld, bélteki víz, bélteki levegő, úgyhogy semmi okunk nincs az aggodalomra. Nekem lesz egy fontos feladatom a téli szünetben: be kell iratkoznom egy felsőfokú mentalista képzésre, hogy megfejtsem az idegenbeli leszereplésünk okát. Ha ez sikerül, tavasszal nyugodt szívvel elhagyhatjuk a bélteki táblát, mert a megoldás kulcsa már a kezembe lesz.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Nagyon sűrű lett a mezőny a tabella hátsó felénél, sok csapat gyűjtött hasonló mennyiségű pontot. Ezért is nagyon fontos a jó szereplés idegenben egy olyan csapat ellen, amely hazai pályán mindig veszélyt jelent az ellenfelekre. Nehéz talajon nehéz mérkőzésre számítok, ahol remélem sikerül kedvező eredménnyel távoznunk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .