Bíró Tamás leginkább azt szerette volna, ha szépen, csendben elsikkad a történet, manapság viszont már semmi nem maradhat titokban.

Bíró Tamás megvillantotta tudását Fotó: magánarchívum

Olyannyira nem, hogy már meglehetősen nagy nyilvánosságot kapott a sztori: a korábbi fehérgyarmati frontember a megyei harmadosztály Szamos csoport őszi zárófordulójában – csereként, a 67. percben beállva – három gólt rúgott sonkádi színekben! Az eset pikantériája, hogy éppen a Gyarmat II. ellen: az már csak hab a tortán, hogy a szünetben 4–0-ra vesztésre állt a hazai pályán szereplő Sonkád, amely végül 6–5-re nyert.

– Azt tudni kell, hogy Kölcsén fejeztem be, öt éve pedig egyáltalán nem futballoztam – közölte elöljáróban Bíró Tamás, a fehérgyarmati születésű, 43 éves csatár. – Sonkádon kialakult egy jó kis társasság, Homoki Bandi elnök-edző, egyszóval mindenes vezetésével. Itt játszik régi cimborák közül Bandics Laci és Kálló Attila, a lényeg, hogy idecsábítottak és ez volt a második meccsem ősszel. Az első után megsérült a térdem, másfél hónapot kihagytam, most is csak azért mentem ki, mert azt mondták, kevesen lesznek. Nem szeretném ezt túlragozni, háromszor betaláltam, de azt gondolom, nincs ebben semmi különös. Azért másnap reggel húzós volt az ébredés, minden tagom fájt. Én többet nem is akarok erről beszélni, még annyi: sok sikert kívánok a fehérgyarmati futballnak!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .