A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tizenötödik, őszi zárófordulójának összecsapásait rendezik a hétvégén.

A kék mezes mátészalkai együttes számára szatmári rangadóval fejeződik be az idény, míg az Ibrány (sárgában) hazai pályán zár Fotó: Kulcsár Béla

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 15. forduló (kezdés: 13 óra, ifi: 11)

Péntek

Tarpa (6.)–Kemecse (11.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Úgy tűnik, péntek este valamelyik Márton boldog lesz!

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Tarpa, péntek, villanyfény.

(A mérkőzés 18 órakor kezdődik)

Szombat

Nyírmeggyes (15.)–Újfehértó (10.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Nagyon jó csapat, nagyon fontos meccs vár ránk a hétvégén. Sajnos, a sérültek listája egyre terebélyesebb, amihez most már eltiltások is párosulnak, ezzel együtt nem tudom még hogyan, de az utolsó őszi meccsen mindenképpen győzni szeretnénk.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az elmúlt három fordulóban nyújtott jó teljesítményünk úgy gondolom, nem a véletlen műve. Sokat dolgoztunk azon, hogy javítsunk. Remélem a soron következő bajnokin is ugyanazt látom a játékosoktól, mint az elmúlt időben, mert Nyírmeggyes az utolsó hazai meccsét biztos, hogy nem szeretné elbukni.

Nagyecsed (14.)–Mátészalkai MTK (12.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – A szezon utolsó hazai mérkőzése egy vérbeli szomszédvári derbi. Egyik csapat sem szárnyal az idén, a célunk viszont csak a három pont megszerzése lehet, ami némi vigaszt jelentene szurkolónk számára.

Papik Zoltán, a Mátészalka edzője: – A jó formába lendült Nagyecsed otthonában minden tudásunkra szükség lesz, ha „pontosan” akarunk távozni, kedvező eredményt elérve kozmetikázni valamennyit az őszi szereplésünkön.

Nyírgyulaj (1.)–Kisvárda II. (7.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Szeretnénk eredményesen búcsúzni az őszi szezontól, ami nem lesz egyszerű, mert jó formába lendült Kisvárdát fogadunk.

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Az aktuális éllovashoz látogatunk, amely masszív, jó csapat, de szeretnénk még szebbé tenni őszi szereplésünket.

Vasárnap

Fehérgyarmat (8.)–Austria Juice-Vásárosnamény (4.)

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Ha törik, ha szakad teljes kerettel kell kiállni a derbire! Szeretnénk győzelemmel búcsúzni a szurkolóinktól, akik megérdemelnének egy jó futballt itt Gyarmaton! Az akarati tényező mellett a szerencsefaktor döntő lesz a mérkőzésen, amely játékvezetői szempontból sem lesz könnyű.

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Az elmúlt tizenegy forduló alapján egy ponttal vezetnénk tabellát a Nagyhalász előtt. Ugyanakkor az élő tabella azt mutatja, ha nem szerzünk legalább egy pontot a szintén jól szereplő Gyarmat otthonában, akár a hetedik helyen is zárhatunk. Bármi is lesz a vasárnapi eredmény, csapatom erőn felül teljesített, amiért megérdemli az elismerést. De azért jó, hogy vége!

Ibrány (5.)–Baktalórántháza (13.)

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Csak annyit szeretnék, hogy az utolsó őszi meccset nyerjük meg és szépen búcsúzzunk közönségünktől.

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Csak abban bízhatok, hogy az utóbbi két meccsen látott játékot tudjuk folytatni Ibrányban is, ami most már remélem, az  elért eredményben is meg fog nyilvánulni. Egy biztos, nem adjuk olcsón a bőrünket.

Balkány (9.)–Tiszakanyár (16.)

Belényesi Miklós, a Balkány játékos-edzője: – Szerencsések vagyunk, hogy a két utolsó meccsünket egyaránt hazai környezetben, saját közönség előtt vívhatjuk meg! Tartozunk a lelkes és mindig kitartó szurkolóinknak, ezért nem is lehet más célunk, mint győzelemmel venni ezt a két nagyon nehéz akadályt!

Ember Roland, a Tiszakanyár edzője: – Igaz, hogy próbálkozni a kiskutya szokott, de mi mégis megpróbálunk szépen búcsúzni az őszi szezontól, ennek érdekében gyökeresen más hozzáállásra lesz szükség, mint legutóbb.

Nagyhalász (2.)–Mándok (3.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász szakmai vezetője: – Az önjelölt sírásók és a Jósda utcai „add meg a telószámod” menedzserek erőlködései annyit értek, mint koporsón a napfénytető. Remek naptári évet zár egyesületünk, hiszen több fronton is dobogóért, aranyéremért küzdenek csapataink. Szeretnék köszönetet mondani Nagyhalász Városának, annak polgármesterének Orosz Károlynak, elnökünknek Kropkó Andrásnak, szakosztályvezetőnknek Hegedüs „Tanár úr” Jánosnak, edzőinknek – Ludánszki Istvánnak, Kató Istvánnak, Vad Zsoltnak, Kormány Lászlónak, Nagyidai Andrásnak – és játékosaiknak, Szikszay István gyúrónak, szertárunk hölgykoszorújának, Margónak, Mónikának és Tündének, a pályáink karbantartóinak Fatojásnak, Sanyinak, Zolinak, Antinak, és nem utolsósorban fantasztikus szurkolótáborunknak. Mennyei Huncutliga mi így szeretünk, hajrá Halász!

Mirgai László, a Mándok edzője: – A múlt héten végre olyannyira javultak a lehetőségeink, hogy nem volt üres a kispadunk, így legalább sikerült belenyúlnom a mérkőzésbe. Nem véletlen, hogy a két cserejátékos szerezte a két gólt, sajnos, a Halász elleni rangadón ez megint kicsit másként lesz, de nem feltartott kézzel lépünk pályára. Számomra nagyon szimpatikus a hazai együttes, és Ludánszki Pista szakmai munkáját is nagyra értékelem, ugyanakkor kilencven percre elfelejtjük a szimpátiát – nyerjen jobb!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .