A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenötödik, őszi fordulójának mérkőzéseit játsszák a hétvégén.

Őszi tájkép a legutóbbi fordulóban rendezett Tuzsér–Gergelyiugornya mérkőzésről

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 15. forduló (kezdés: 13 óra, ifi: 11)

Szombat

Dombrád (5.)–Tuzsér (11.)

Tóth János, a Dombrád edzője: – Az utolsó őszi mérkőzésünkön szeretnénk győzelemmel búcsúzni.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Hosszú és fáradtságos őszi szezont szeretnénk szépen lezárni Dombrádon. Bízunk a játékosok heti edzésmunkájában, hozzáállásában és kitartásában, ami az elmúlt őszi bajnokikon egyértelműen megsüvegelendő! Ha ehhez a szombati, első félidőben látott jó játék is párosul, akkor büszkén térhetünk téli pihenőre a nagyon erős kerettel rendelkező házigazda otthonából!

Vasárnap

Őr (4.)–Ladányi TC (15.)

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – A kezdőkapusunk hiányozni fog, de bízunk Matyiban, hogy odateszi magát úgy, mint a Karász elleni meccsen! Az utolsó hazai mérkőzést reméljük, valahogy behúzzuk.

Kertész Milán, a Ladányi TC edzője: – Végre vége lesz!

Ajak (16.)–Demecser (5.)

Gyüre József, az Ajak edzője: – Szeretnénk kiállni az utolsó őszi mérkőzésre…

Gombkötő Sándor, a Demecser játékos-edzője: – Én is csak azt tudom mondani: nem hagyunk senkit az utcán, főleg, ha tud focizni! Mindenképpen a győzelem reményében lépünk pályára.

Pátroha (8.)–Szabolcsveresmart (10.)

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Szeretnénk szép eredménnyel zárni az őszi idényt.

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Ha a két sérült játékosunk csatasorba tud állni, akkor érzésem szerint Pátrohán is lehet keresnivalónk.

Gergelyiugornya (6.)–Ópályi (14.)

Balogh István a Gergelyiugornya elnökségi tagja: – Szeretnénk győzelemmel befejezni ez a számunkra nehéz őszi szezont. Reméljük, a pályánk talaja alkalmas lesz a játékra, mert jelenleg nem fest éppen szépen…

Kósa József, az Ópályi edzője: – Idegenben, ráadásul jó csapat ellen vívjuk az utolsó őszi meccset. Remélem, a sok sérült játékosból néhányan felépülnek vasárnapig, egyben megpróbálunk tisztességesen helytállni

Nyírkarász (2.)–Fényeslitke (9.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Az utolsó forduló egyben ebben az évadban is az utolsó mérkőzés, utána jöhet a pályafelújítás és egy másik sorozat. Egy biztos, külső körülmények, a sajnálatos visszalépés miatt akkor telelünk dobogón, ha mind három pontot megszerezzük egy jó ellenféllel szemben! Lehet, így szabályos, de fájó három pontot veszíteni, amiért rossz periódusban megdolgoztunk!

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, ettől függetlenül megfelelő hozzáállással szeretnénk búcsúzni a szezontól.

Gyulaháza (3.)–Vaja (1.)

Kiss Attila, a Vaja edzője: – Ezer sebből vérzünk, sok a sérültünk, de nem kávézni megyünk Gyulaházára, sokkal inkább a három pontért! Remélem, a feltételek is adottak lesznek ehhez.

Szabadnapos: Nyírmada

Az ópályi Bálint Csaba szépségdíjas gólja a hétvégi Fényeslitke elleni mérkőzésen (videó: Sánta Dorina)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .