Nem tett lakatot a szájára Ember Roland, a Tiszakanyár edzője, midőn a megyei első osztályú futballcsapat hazai pályán kétgólos előnyt eltékozolva döntetlenre végzett a Nyírmeggyessel (2–2).

Ember Roland a csíkos mezes kanyári csapat érdekében emelt hangot… Fotó: Bodnár Barbara

A kanyári együttesnél ősz derekán munkába állt szakvezető meglehetősen kemény szavakkal ostorozta „fiait” a lefújást után adott nyilatkozatában. Nem finomkodott a jelzővel a hozzáállást látva, no az egymás „b…t” kifogásolva.

– A hétvégi nyilatkozatom minden szavát most is vállalom, sőt, azóta még inkább biztosabbá vált bennem, hogy ezt akár ilyen formában is el kellett mondanom – közölte Ember Roland, a sereghajtó egylet trénere. – Azt tartom ugyanis,ha minden gondot, problémát a szőnyeg alá söprünk, semmi nem fog érdemben változni! A sikertelenségnek több oka van, az edzések során hétről hétre azon dolgozunk, hogy előre tudjunk lépni, de mindez nem működik, ha a játékosok egymás közötti kapcsolata nem lesz ideális. De mivel felnőtt, értelmes emberekről van szó, hiszem, hogy, vették a lapot, és akár már az utolsó őszi meccsen is javulást tapasztalok e téren.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .