Fabók István, a Kék edzőjének fantáziáját nagyon megmozgatta a Vajna örökség egyik örökbecsű darabja: a b…s, kardozós, partraszállós filmek überkirálya, Rambo – kése.

Dócs Norbertnek sokat jelent a menyasszonya segítsége, támogatása Fotó: magánarchívum

A megyei másodosztály Pannónia csoportban érdekelt megye kettes együttes trénerének nagyon fáj a foga eme „szerszámra”, szombaton viszont kénytelen volt beérni ennél kevesebbel. Nevezetesen egy szerzett ponttal Tiszavasváriban, ami, persze viszonyítás kérdése, főként, hogy a kéki legénység a szünetben még 4–1-re égett, innen mentette döntetlenre a mérkőzést (4–4)

– Mindig olvassuk Pista bá nyilatkozatát, ki nem hagynánk – súgta meg Dócs Norbert, a kéki egylet frontembere. – A meccs után várjuk, hogy éppen mit nyilatkozik, a munkahelyemen, péntek reggel nyolc órakor pedig azt, mit mond a következő mérkőzésről. Vasváriban megtettük a dolgunkat, most már rajta sor, a Rambo kést még keressük, tőle várjuk a megoldást.

Szóval a tiszavasvári fellépés, amelyen a tönk széléről táncolt vissza a Kék. Szuromi László három gólja mellett a jobbhátvéd Dócs Norbert is beköszönt. A demecseri nevelésű, huszonnégy éves védő harmadik szezonját húzza kéki színekben, meglehet az egyik legemlékezetesebb fellépését teljesítette.

– Amikor kimentünk a második félidőre, mondtam az egyik csapattársamnak, hogy most fogjuk megfordítani a mérkőzést. Hogy ezt mire alapoztam? A szünetben láttam az öltözőben, hogy senki nem adta fel, hál istennek mindenki ennek megfelelően állt hozzá a folytatáshoz: nagyon akartunk és a 91. percben sikerült egyenlíteni. Jó lenne majd a sikerélménnyel zárni az őszt, egyébként pedig nem tettem le arról, hogy akár még a megye egyben futballozzak, érzek magamban annyi erőt, hogy feljebb lépjek! Ettől függetlenül Kéken jól érzem magam, a családias légkör megfizethetetlen. Nekem külön szerencsém van, mert nagyon sokat számít és lelkileg segít, hogy a menyasszonyom teljes mertekben mellettem áll, támogat, ráadásul minden meccsen ott van a csapattal!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .