A bajnoki címvédő Nagyecsed a megyei egy negyedik fordulójában, a Tiszakanyár ellen aratta első győzelmét. Szó se róla, sokáig nem jutott egyről a kettőre: augusztus 31. után egészen szombatig „éhezték” az újabb sikert.

Ádámszki Róbert mellett jóban-rosszban kitartanak Fotó: tudósítónktól

Ami nagyot szólt, elvégre a príma őszt „futó”, egészen a harmadik helyre felnyomuló Vásárosnamény otthonában 3–1-re nyert Ádámszki Róbert együttese. Ez önmagában is derekas teljesítmény, pláne, hogy Dobos Zoltánt a 27. percben kiállították: tíz főre olvadva szerzett még két gólt az Ecsed!

– Jó fiú voltam, rendesen viselkedtem – bocsátotta előre Fodor András, a nagyecsedi egyesület elnöke, aki pedig szereti kiengedni a gőzt, ezúttal pedig tényleg jó oka lett volna rá.  –  Megmondom őszintén, most lehetett látni a csapaton, hogy nagyon oda fogja tenni magát: több, mint hatvan percet emberhátrányban futballozva ért el szép győzelmet. Szerintem most döbbent rá mindenki, hogy amíg tavaly mindig akadt valaki, aki a pácban is segített, gólt rúgott, amikor nagyon kellett, ebben az idényben ez valamiért nem ment…

És még valami. A nagyecsedi vezetőség, élén természetesen Fodor Andrással letette a garast Ádámszki Róbert játékos-edző mellett, holott csak az aktuális szezonban hét együttesnél történt szakemberváltás!

– Többen kérdezték: mi van velünk? – fejtegette Fodor András. – Hát az van, hogy az idény elején öt alapember kidőlt, nem volt kispadunk, ugyanakkor például Mutunak (Vasile Marinas – szerk) sem sült semmi, hiányoztak a góljai. Így hiába nyilatkozza folyamatosan mindenki, hogy nem itt a helyünk, mégis beragadtunk a tabellán. De kitartottunk Ádó mellett! Tavaly bajnokok voltunk szinte ugyanezzel a csapattal, márpedig azt mondom, jóban-rosszban együtt vagyunk, és biztosra veszem, megéri bízni benne!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .