A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata a Keleti csoport tizennegyedik bajnoki fordulójában hazai pályán fogadta a Gyöngyöst.

A kék mezes sényői együttes a Gyöngyöst próbálta legyűrni Fotó: Fazekas Ármin

Meglehetősen mostoha időjárási körülmények között, olykor esőben élvezetes első félidőt produkáltak a felek. A vendégek nyílt sisakos harcmodora veszélyes kontratámadásokban csúcsosodott ki, ugyanakkor a többet támadó a Sényő a szünet előtt bepréselte a vezetést jelentő gólt – Kapacina Valer jóvoltából (1–0). Sőt, akár kisvártatva hízhatott volna a különbség, de a hazai lehetőségek kimaradtak.

Hogy mennyire kiélezett volt a meccs, arra mindjárt a második játékrész eleje „rámutatott”, egyenlített ugyanis a látogató (1–1). Sokáig azonban nem örülhettek, egy jobb oldali beadást követően Lakatos „Csoki” László is beköszönt, így ismét a házigazdának állt a zászló (2–1). Az izgalmas pedig korántsem értek véget, mert bár a csereként beállt Hadházi Dávid a harmadik sényői gólt is berámolta, a hevesi gárdának is erre még válasza – igaz ez már a pontszerzéshez sem volt elegendő. A szabolcsiak kitűnő találkozón kerekedtek felül.

NB III.: Keleti csoport, 14. forduló

Sényő-Carnifex–Gyöngyös 3–2 (1–0)

Füzesgyarmat, 200 néző, v.: Horváth M. Sényő: Gazsi – Fabu M., Klepács, Szokol, Lizák, Lakatos L. (Hadházi D. Fenyőfalvi, Kapacina V., Barcsay M. (Boros D.), Kristófi, Kapacina K. (Varga J.). Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Kapacina V., Lakatos L., Hadházi, illetve Fehér I., Tóth O.

Imrő László: – Nehéz, nagyon nagy iramú meccs volt, amelyet a csapatok végig bírtak. Az első félidőben inkább mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, talán több helyzete volt a Gyöngyösnek, mint nekünk. Ugyanakkor a második félidőben a gólváltásból mi jöttünk ki jobban, de ezért nagyon sokat tettek a játékosok mezőnyben, illetve 3-1-es vezetésünknél úgy érzem, megvoltak a lehetőségeink arra,hogy lezárjuk a mérkőzést. Ezt nem tettük meg, így a végén nagy nyomást helyezett ránk ellenfelünk. De ezt becsülettél álltuk

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .