Az idegenben „életveszélyes” Gyöngyöst fogadja vasárnap kora délután (kezdés: 13.30) a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata a Keleti csoport tizennegyedik fordulójában.

A lék mezes sényői csapat arra törekszik, hogy minél ritkábban forogjon veszélyben saját kapuja Fotó: tudósítónktól

A tabella tizenegyedik helyén állomásozó hevesiek ugyanis meglehetősen jól muzsikálnak vendégként, kompenzálta nem igazán acélos hazai statisztikájukat. Jóllehet, legutóbb éppen saját otthonukban gyűrték le a második pozícióban nyomuló DEAC-ot. Mindeközben táblázatot hetedik a szabolcsiak hét nap leforgása alatt győztek az Eger elleni bajnoki, majd a Mezőkövesddel szemben búcsúztak a Magyar Kupától, az éllovas Füzesgyarmat katlanjában pedig balszerencsés vereséget szenvedtek.

– Túl vagyunk a hosszú héten – nyugtázta Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen vezényli az együttest. – Ebben az időszakban egyszer nyertünk, kétszer viszont kikaptunk, igaz mindkétszer biztató játékkal, így szimpatikus vesztesek lettünk. Hétvégén viszont nem szeretnénk a szimpatikus vesztes szerepében tetszelegni. A heti munka jól megy, becsületesen dolgoznak a játékosok. A vendégcsapat ugyanakkor nagy skalpot gyűjtött az előző fordulóban, ezért gondolom náluk sincsen hiány önbizalom tekintetében. Szóval biztosan nagy csata fog kialakulni a pályán!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .