A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tizennegyedik fordulójának összecsapásait rendezik a hétvégén.

A csíkos mezes baktai, akárcsak a fehérgyarmati együttes kemény küzdelemre számíthat a hétvégén  Fotó: Tukacs Nikus

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 14. forduló (kezdés: 13 óra, ifi: 11)

Szombat

Tiszakanyár (16.)–Nyírmeggyes (15.)

Ember Roland, a Tiszakanyár edzője: – Már sokadszor fordul elő, hogy három, de akár négy szerzett góllal sem tudunk meccset nyerni. Nincs más hátra, hétvégén még többet kell rúgnunk, hogy legyen esélyünk a pontszerzésre! Bár én egy 1–0-ás sikerrel lennék a legboldogabb….

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Rendkívül fontos mérkőzés elé nézünk! Tudjuk, mindkét fél számára nagyon lényeges ez a meccs, tudjuk azt is, a Kanyárt hazai pályán nehéz lesz legyőzni, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy sikerrel járjunk.

Kemecse (9.)–Balkány (10.)

Márton Péter, a Kemecse edzője: – A „buli csapat” szeretné folytatni jó sorozatát. Ehhez a Balkány ellen otthon sokkal koncentráltabb, fegyelmezettebb játék és hozzáállás kell! Nem téveszt meg a vendégek helyezése, jobb csapat annál, mint ahol jelenleg áll. A múlt héten elég volt negyedgőzzel döcögni, most sokkal feljebb kell venni a fordulatszámot.

Belényesi Miklós, a Balkány játékos-edzője: – Egy szervezett és stabil csapathoz látogatunk, amellyel a nyáron edzőmeccsen találkoztunk és nagyon szimpatikus, szemre tetszetős, támadófocit játszottak! Mi is támadólag lépünk fel, ezért jó összecsapásra számítok. Az utolsó három meccsen minden pontra égető szükségünk lenne, ezért mindent meg is fogunk tenni!

Mátészalkai MTK (12.)–Ibrány (6.)

Papik Zoltán, a Mátészalka edzője: – Megpróbáljuk folytatni a jó hazai sorozatunkat, bár egy remek csapat érkezik hozzánk, ha az őszi céljainkat el akarjuk érni, akkor nincs más lehetőségünk, mint előre menekülni.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Nem vagyunk jó szériában, és nem is futballozunk életünk formájában. Ráadásul hétvégén egy olyan csapathoz látogatunk, ahol az elmúlt években nem sok babér termet nekünk. De mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy a hátralévő két őszi fordulóban mind a hat pontot begyűjtsük!

Austria Juice-Vásárosnamény (3.)–Nagyecsed (14.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Sokan kérdezik tőlem, hogy érzek-e elégtételt az ibrányi győzelem után. Válaszom: nem. Szomorúságot és szánalmat érzek. Szánalmat érzek azok iránt, akik részt vettek az eltávolításomban, szomorúságot pedig azért, mert üres öltözőből csináltam egy olyan csapatot, amely mindent megnyert, amit lehetett a megyében. Tavaly a tizenharmadik forduló után már harminc pontunk volt, egy vereséggel, most van huszonkét pontjuk és öt vereségük. Az szomorít el, hogy egy ilyen csapatot leamortizáltak… De legyen ez az ő problémájuk. Az elmúlt heti győzelmünk azt is tudatosította bennem, hogy nem kell nekünk tartani egyetlen ellenféltől sem. Felhívom mindenki figyelmét, a Nagyecsed nem fog kiesni, annál sokkal jobb csapat: a reményem pedig az, hogy nem most fogja megkezdeni a feltámadást, ami előbb-utóbb bekövetkezik. Szeretnénk szombaton is megőrizni hazai veretlenségünket.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Le a kalappal a Namény menetelése előtt, ami már nyilván nem lehet a véletlen műve. Madalina mesternek nagyon sokat köszönhetek, az aktív futballban és az edzői pályán ő indított el, ezért köszönet. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de egyszer minden sorozat megszakad, miért ne lehetne, hogy ő éppen most?

Baktalórántháza (13.)–Nyírgyulaj (2.)

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Ezer sebből  vérezve is megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni az egyik bajnokesélyes elleni meccsből.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Céljaink elérése érdekében a győzelem reményében lépünk pályára.

Vasárnap

Újfehértó (11.)–Nagyhalász (1.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A bajnokság egyik legjobb csapatát fogadjuk, amit egyértelműen bizonyít a tabellán elfoglalt első helyük és a tavalyi évad, ahol az utolsó percig harcban álltak a bajnoki címért. Nyilván óriási meglepetés lenne a pontszerzés is, de mi minden mérkőzésnek úgy megyünk neki, hogy nyerni szeretnénk

Nagy Lajos, a Nagyhalász szakmai vezetője: – A szakmai stáb és a játékosok közös döntése alapján – megfelelve a Fair Play és a Versenykiírás szellemének – az utolsó két fordulóban is pályára lépünk.

Kisvárda II. (8.)–Tarpa (5.)

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Szervezett, jó csapat érkezik hozzánk, ugyanakkor szeretnénk folytatni a jó játékot és, persze a pontgyűjtést.

Márton István, a Tarpa edzője: – Ahogy Csank mester mondja: „Uraim, ne vicsorítsanak, élvezzék a futballt!” Úgyhogy nyerni megyünk Kisvárdára!

Mándok (4.)–Fehérgyarmat (7.)

Mirgai László, a Mándok edzője: – Az Ecsed elleni győzelem csak akkor ér valamit, szokták volt mondani, ha a hétvégi meccset is behúzzuk. Harbula Balázs nagyon jó csapatot rakott össze Gyarmaton, megtalálta a fiatal játékosok helyét: több meccsüket is láttam, rendkívül veszélyes ellenfél, amely eredményesen kontrázik. Úgyhogy nehéz dolgunk lesz, de bízom a srácokban.

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Lehet, nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, főleg hogy alig lesz padom, de nem lehet több ilyen első félidőnk, mint az utóbbi két meccsen! Mindenképpen javítani akarunk!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..