Gyakorlatilag összeállt a szakmai stáb, amely november végén a Kelet-Magyarországi Regionális tornán vezényli a megyei amatőr válogatottat.

A csütörtök esti megbeszélésen egyeztetett Kiss (balról), Lukács Tibor (középen) és Pausz Béla Fotó: tudósítónktól

Az eseménynek Mezőkövesd ad otthont és a mieink a házigazda Borsod mellett Hajdú, Nógrád. illetve Heves megye legjobbjai ellen próbálják kiharcolni a továbbjutást – ehhez az első helyet kell megkaparintani. Mint arról korábban hírt adtunk, a Szabolcs-Szatmár-Bereget képviselő együttes Lukács Tibor irányításával szerepel majd, időközben kiderült, hogy a Nyírgyulaj trénerének segítője Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője lesz. Márpedig ő bőséges tapasztalattal rendelkezik a tornával kapcsolatban: az előző két kiírásban – futballistaként – egyaránt tagja volt a megyei különítménynek.

Ebben a tekintetben Pausz Béla ugyancsak rutinos szakembernek számít, aki – akárcsak a legutóbbi alkalommal, két esztendeje – ezúttal is technikai vezetőként segíti a csapatot.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .