Nem csizmaszárral találta el a labdát az újfehértói Csizmarik Ádám, akinek nagyon elsült a lába: huszonhét méterről eleresztett lökettel pókhálózta ki a bal felső sarkot az első félidőben a Tiszakanyár ellen 7–3-ra megnyert megyei első osztályú összecsapáson.

Csizmarik Ádám(kék mezben, jobbról a második) bombagólokra specializálta magát Fotó: kisvárdafc.hu

És, hogy a lúd kövér legyen, Csizmarik Ádám a szünet után is beköszönt, a Fehértó pedig alaposan elkalapálta a látogatót. A huszonöt esztendős védekező középpályás az első, majd második gólját szerezte az idényben, szóval lesz majd mire emlékezni a téli estéken.

– Igen, mondhatjuk, hogy számomra ez volt a szezon legjobb meccse – nyugtázta a történteket Csizmarik Ádám. – Jól ment a játék, ráadásul kétszer betaláltam, és talán régen, a Nyírsuliban rúgtam ekkora gólt, mint most. A posztomból adódóan soha nem voltam gólerős játékos, de ha olykor elsült a lábam, akkor általában jó kis bombák sikerültek. Edzéseken is sokat gyakoroljuk a kapura lövést, hát megérte. Könnyelmű ígértet nem tehetek, de amikor úgy gondolják, a srácok, hogy érdemes nekem passzolni hasonló szituációban, legközelebb is rádőlök. Mindenesetre nyertünk, ez volt a legfontosabb, mert az utóbbi időben hullámvölgybe kerültünk. A csapat viszont vasárnap koncentráltan futballozott, bár akadtak hibák, príma érzés újra nyerni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .