A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizennegyedik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hétvégén.

Az őszi hajrában mindenki szeretné feljebb tornázni magát… Fotó: Zsohár Ádám

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 14. forduló (kezdés: 13 óra, ifi: 11)

Szombat

Tuzsér (13.)–Gergelyiugornya (5.)

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén szeretnénk jó játékkal és végre eredményesen búcsúzni a nagyon lelkes és egyre népesebb szurkolótáborunktól! Természetesen, mint ahogyan egyetlen egy mérkőzés sem ebben az osztályban, ez sem ígérkezik könnyű feladatnak számunkra az eddig nagyon jól szereplő vendégek ellen. Amiben bízhatunk, hogy a „jobb” csapatok ellen a játékunk is mindig jobb volt az elmúlt bajnoki meccsek során.

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökségi tagja: – Hajtós kis csapat otthonába látogatunk, ráadásul lesznek hiányzóink, ettől függetlenül megpróbálunk pontot, pontokat szerezni.

Vasárnap

Ladányi TC (15.)–Gyulaháza (3.)

Kertész Milán, a Ladányi TC edzője: – Az ellenfelet tisztelve mindent meg fogunk tenni, hogy sikeresek legyünk.

Nyírkarász (2.)–Őr (4.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – A hétvégi forduló áldozatokkal járt, amiért nem teljesen az érintettek a hibásak, de ez elmúlt, most olyan csapat jön hozzánk, amely jó és alázatos edzővel, rutinos játékosok hadával van tele. Ezért helyezésük nem meglepő, de itthon szeretnénk tartani a három pontot – mindegy hogyan. Annak azért örülök, hogy az idén négy 16-17 éves játékosnak tudok lehetőséget adni!

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Most mit mondjak, amikor a Karászt még soha nem tudtuk legyőzni. Úgyhogy, nem lenézve saját csapatomat, kétesélyes a meccs…

Ópályi (14.)–Fényeslitke (8.)

Kósa József, az Ópályi edzője: – Van hátra még két mérkőzés az évből, következő ellenfelünket pedig nagy szeretettel várjuk. Remélem, végre már hazai pályán is sikeresek leszünk, de erre nincs semmi garancia.

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – A játékosaim a szezon valamennyi meccsén minden megtettek azért, hogy eredményesen szerepeljünk. A hátralévő két fordulót idegenben játsszuk, nem kérhetek mást, minthogy ezt folytassák és így különösebb teher nélkül jó mérkőzést vívhatunk.

Szabolcsveresmart (10.)–Dombrád (7.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – A fiatal dombrádi csapat ellen még hazai pályán is borzasztóan nehéz dolgunk lesz, de megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni a meccsből.

Tóth János, a Dombrád edzője: – Férfias küzdelemre számítok, ami nem biztos, hogy számunkra előnyös, de mindent meg fogunk tenni, hogy pontot, pontokat szerezzünk. Ehhez viszont gólt kell rúgni!

Demecser (9.)–Nyírmada (12.)

Gombkötő Sándor, a Demecser játékos-edzője: – A vasárnapi zakó után lehiggadva, visszanézve a meccset oké, hogy akadtak bírói tévedések, de a legnagyobb hibákat mi követtük el, mert a jobbnál jobb helyzeteket is elszórakoztuk. Nincs idő a siránkozásra, a hétvégén mindegy milyen összetételben, a szimpatikus és bárkire veszélyes Mada ellen csak a győzelem elfogadható!

Szőke István, a Nyírmada játékos-edzője: – A legutóbbi meccset sürgősen el kell felejteni, egyben már csak a demecseri fellépésre szabad koncentrálni.

Vaja (1.)–Ajak (16.)

Kiss Attila, a Vaja edzője: – Az utolsó őszi hazai mérkőzés következik, ezt is meg kell nyerni céljaink elérése érdekében, és akkor megőrizzük otthoni veretlenségünket. A gyengélkedő Ajak élt már meg szebb napokat is, ettől függetlenül komolyan vesszük a meccset.

Gyüre József, az Ajak edzője: – Ennyire még soha nem vártam a szezon végét, mint most.

A Berencs FC–Pátroha mérkőzés elmarad.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .