A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport tizennegyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A zöld mezes nyírvasvári csapatra vérbeli szomszédvári rangadó vár, miközben a Hodász rázós bevetést teljesít Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 14. forduló (kezdés: 13 óra, ifi: 11)

Szombat

Jánkmajtis (3.)–Hodász (14.)

Della Sándor, a Jánkmajtis edzője: – Hoztuk a „kötelező” formánkat legutóbb, remélem a hétvégén jobban fogunk játszani, mert jó lenne már egyszer nem idegeskedni a kispadon…

Pálfi József, a Hodász edzője: – A múlt heti nyilatkozatomon felbuzdulva, három pontot reméltem az utolsó három őszi mérkőzéstől, a Kocsord elleni győzelem után azt mondom, most már bármi elképzelhető…

Kölcse (10.)–Milota (9.)

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Nem tudom, mit mondjak…

Elek László, a Milota edzője: – Remélem a csekei pofon egy szerencsétlen kisiklás volt és az még egyszer nem fordulhat elő. Tény, hogy látszik a két meghatározó játékos kiesése a védelmünkből. Az biztos, Kölcsében erre az összecsapásra minden játékost mozgósítani fognak Csaba bácsiék, hogy győzzenek ellenünk. Megpróbáljuk magunkat összekapni és egy izgalmas illetve tisztességes meccsen legalább pontot vagy pontokat szerezni. Olyan játékvezetőt kérünk, aki tud legalább kicsit ukránul, mert lesz belőlük jó pár a pályán mindkét oldalon a tehetségek mellett – hál’ istennek!

Szatmárcseke (14.)–Nagydobos (11.)

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Na végre, a hétvégén már úgy játszottunk, ahogy egész ősszel kellett volna, remélem ez nem csupán fellángolás volt. Egyet viszont biztosan tudok: Sánta Árpival kilencen perc erejéig  felfüggesztem barátságot, egyben azt üzenem neki: a vesztes fizet!

Sánta Árpád, a Nagydobos edzője: – Mostantól minden egyes megszerzett pont bónusznak számít.

Beregdaróc NAP-ÉP (12.)–Nábrád (16.)

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Az utolsó őszi hazai meccset mindenképpen szeretnénk győzelemmel zárni. Remélem, még tudjuk tartani a lelket a játékosokban, ami nem lesz egyszerű feladat, de talán mégis sikerült megoldanunk valahogy.

Végh András, a Nábrád edzője: – Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, próbálnánk kilábalni belőle. A Beregdaróc döntetlen specialista, ebben bízom, hogy ez most sem lesz másképpen!

Csengersima (4.)–Vámosoroszi (1.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Ezen a mérkőzésen nincs veszteni valónk és félni sincs miért: a Vámosoroszi ellen még soha nem tudtunk nyerni, most már éppen itt az ideje!

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – A hétvége nem az esélyesebb csapatokról szólt, botlott a Bayern, a Barca, a Jánkmajtis és mi is. A soron következő meccs is irtó nehéznek ígérkezik, pláne azért mert több alap emberünk is kidőlt. Azt még nem tudom milyen összeállításban fogunk pályára lépni, valószínű, hogy Jimmy lesz a kapus és Anti bátyám lesz a szűrő, de mindent meg fogunk tenni a győzelemért.

Vasárnap

Nyírcsaholy (5.)–Tisztaberek (7.)

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Nem lesz könnyű mérkőzés, mert masszív csapat a vendégeké. De győzelemmel szeretnénk zárni az utolsó őszi hazai mérkőzésüket, ezzel tartozunk a csapat mellett álló szurkolóinknak.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Ha az elmúlt két hétben mutatott fegyelmezett játékot meg tudjuk ismételni, akkor van esélyünk a pontszerzésre a csaholyi katlanban.

Kocsord (6.)–Csenger (2.)

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Amit tizenkét mérkőzésen felépítettünk, a tizenharmadikon leromboltuk. Bevallom őszintén, ezután nehéz bármit mondani, remélem, a fiúk elgondolkoznak az elmúlt időszakban történteken és összekapják magukat.

Osváth Sándor, a Csenger elnöke: – Egy hazai pályán roppant veszélyes csapathoz látogatunk, de a hátralévő két őszi fordulóban nem hibázhatunk.

Nyírvasvári (8.)–Terem (15.)

Pelyák Miklós, a Nyírvasvári játékos-edzője: – Szomszédvári rangadó! Az ilyen mérkőzéseken teljesen mindegy, hogy ki milyen helyet foglal a tabellán, mindenki a legjobb csapatával készül a mérkőzésre. Ráadásul szombaton tartjuk a sportbált, tehát nem leszünk a legfrissebb állapotban. Ez a hosszú hétvége azzal lesz teljes, ha győzünk ezen a derbin

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Szomszédvári rangadó, győzzön a jobb!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .