Noha a teremi csapat – ideiglenes otthonában, Mérken – elbukta (2–5) a Kölcse elleni megyei másodosztályú bajnokit, a pályán elért eredmény aligha tekinthető véglegesnek…

A kék mezes teremi csapat vezetői résen voltak… Fotó: illusztráció/facebook/milotase

A Kelet-Magyarország csoportban rendezett összecsapás közben ugyanis felmerült a gyanú, hogy a kölcsei együttes jogosulatlanul szerepeltetett egy futballistát, aki ráadásul három gólt szerzett!

– A szünetben bementem a játékvezetői öltözőbe, és jeleztem, hogy a 19-es számú kölcsei labdarúgó nem az, akinek a játékengedélyével játszik – adta tudtul Képíró Dániel, a teremi egyesület elnöke, egyben edzője. – Egy 1997-es születésű futballista igazolásával küldtek pályára egy harminc évesnél is idősebb játékost: az illetőt sokan ismerik a megyében, ráadásul ő „végzett ki” minket a góljaival. De nem gondolhatták komolyan, hogy ezt megcsinálhatják, emiatt hétfőn hivatalosan is megóvjuk a mérkőzést.

Információnk szerint az érintett játékos elismerte, hogy valóban más személyazonosságát felhasználva futballozott az ominózus mérkőzésen.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .