Van ilyen. Mármint, amikor egy futballcsapat, jelesül a Sényő-Carnifex felszántja a pályát a siker érdekében, ami mégis kevés az üdvösséghez. Az NB III-as együttes ezt most Füzesgyarmaton tapasztalhatta meg…

Fenyőfalvi Dávid megtette a magáét, miként a sényői csapat is – kár, hogy ez nem párosult eredménnyel Fotó: magánarchívum

Vezetett a Sényő az élen nyomuló gyarmatiak otthonában, végül úgy vérzett el (2–1), hogy nem érhette szó a ház elejét. Szegény embert az ág is húzza, mindennek tetejében – a kényszerű okok miatt – amúgy is felforgatott védelemből az első félidő derekán kidőlt Bodó Gábor, a helyén bevetett tizennyolc esztendős Fenyőfalvi Dávid viszont abszolút nem okozott csalódást.

– A padon egyedül én voltam olyan játékos, aki védekező középpályásként a tengelyben szerepeltethető, így nem ért váratlanul, hogy be kellett állnom – fogalmazott a hetedik helyen ragadt sényőiek nyári szerzeménye, a korábban Diósgyőrben már némi rutinnal felvérteződött Fenyőfalvi Dávid. – Fabu Marci lépett vissza egy sorral, egyébként pedig nem okozott gondot felvenni a ritmust, úgy érzem jól ment a játék, különösen a második félidőben, amikor a csapat is a Füzesgyarmat fölé nőtt. Nyugodtan mondhatom, mi domináltunk, csak nem jött a gól, sajnálhatjuk, mert nem érdemeltünk vereséget, minimum az egy pontot megérdemeltük volna. Elkeserítő, hogy így alakult, a következő bajnokin, a Gyöngyös ellen mindenképpen javítani akarunk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .