A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata a listavezető Füzesgyarmat vendégeként lépett pályára a Keleti csoport tizenharmadik fordulójában.

A kék mezes sényői együttes az éllovas Füzesgyarmat otthonában szerepelt Fotó: tudósítónktól

Szó se róla, egyik fél sem pihent rá a vasárnapi összecsapásra, mindkét együttes kupamérkőzést játszott hétközben – egyaránt búcsúzva a sorozattól. A jó iramú első játékrész derekán gyors gólváltás emelte meg mindkét oldalon a pulzusszámot: Kapacina Valer találatára ugyanis nem sokkal később érkezett a hazai válasz. Időközben Bodó Gábor sérülése miatt megbomlott az egyébként is tartalékos sényői védelem, ezt kihasználva ívelgetésekkel kísérletezett a Füzesgyarmat, amely a szünet előtt fordítani tudott (2–1).

A szünet után hatalmas energiákat mozgósított a szabolcsi legénység egyenlítés érdekében. Egyre másra gördültek a sényői akciók, csak az i-re nem sikerült feltenni a pontot, magyarán a gól hiányzott. A látottak alapján nem érdemeltek vereséget a vendégek.

NB III.: Keleti csoport, 13. forduló

Füzesgyarmat–Sényő-Carnifex 2–1 (2–1)

Füzesgyarmat, 300 néző, v.: Borbás. Sényő: Gazsi – Márton A., Szokol, Bodó G. (Fenyőfalvi D.), Boros D., Fabu, Kapacina V., Kristófi, Lakatos L., Lizák (Barcsay M.), Kapacina K. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Costancinescu, Vincze Á., illetve Kapacina V. Kiállítva: Márton A. (80. perc).

Imrő László: – Nagyon jó mérkőzés volt! Úgy érzem ezt a meccset nem a jobb, hanem a szerencsésebb csapat nyerte. Mindent elmond a talákozóról az,hogy a második félidőben a kapuja elé szorítottuk a hazai csapatot. Még emberhátrányban is végig mi támadtunk, ez inkább egy döntetlenszagú mérkőzés volt. De nyilván gratulálunk a hazai csapatnak!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .