Erőltetett ritmusban nyomja az őszi hajrát a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata. Két bajnoki fellépés között egy Magyar Kupa-ütközet is „becsúszott”.

A kék mezes sényői együttes a Mezőkövesd elleni kupameccs után után nehéz bevetést teljesít Fotó: Szmolka Tamás

Egy hét leforgása alatt az Eger, az élvonalbeli Mezőkövesd, majd a Füzesgyarmat elleni idegenbeli összecsapás jelenti a penzumot. Utóbbi találkozóval zárul a kemény program, amelynek záróakkordja is meglehetősen „húzós” lesz. Az exnyírbátori Katona Györgyöt soraiban tudó gyarmatiak ugyanis a Keleti csoport tabellájának élén trónolnak, jóllehet hétközben ők sem lazíthattak: az NB II-es Békéscsaba búcsúztatta őket a Magyar Kupa országos főtábla második körében.

– Vasárnap-szerda-vasárnap: három komoly mérkőzés, ebből kettőn már túl vagyunk – elmélkedett Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral egyetemben irányítja az együttest. – Az utolsó bajnokin ugyan botlott a füzesgyarmati csapat, ettől függetlenül a bajnoki cím egyik várományosával fogunk játszatni, amely ráadásul roppant erős és magabiztos. Hazai környezetben biztosan mindent meg fognak tenni azért, hogy otthon tartsák a három pontot, éppen ezért talán rajtuk van a nagyobb teher. Ugyanakkor, ha szeretnénk az őszi szezonban az előzetesen eltervezett pontszámot begyűjteni, idegenben is képesnek kell lenni kedvező eredményt kicsikarni egy élcsapat ellen.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .