Ha már Szántó Zoltánnal soraiban állt fel, hát fel is szántotta a pályát a siker érdekében a Mátészalka. A megyei első osztályú csapat pedig úgy aratott ahogy vetett: szeptember tizennegyedike után nyert ismét szombaton – a Tarpa volt az áldozat.

Szántó Zoltán első őszi gólja kincset ért a szalkai csapatnak Fotó: magánarchívum

A Kisvárda II. legyűrését követő öt fellépés meglehetősen balul sült el a szatmáriak számára, időközben „becsúszott” egy edzőváltás is, de ezúttal minden klappolt. Pláne, hogy a Tarpa minden csak nem hurkalé együttes, ehhez képest a 3–0-ás szalkai diadal különösen mutatós teljesítmény.

– Az utóbbi időben nekünk feküdt a Tarpa játéka, rendre jó eredményeket értünk el vele szemben, most pedig igazán nagy szükségünk volt a győzelemre – ragadta meg a lényeget Szántó Zoltán, a szalkai legénység frontembere, aki vezetést szerzett az ominózus találkozón, így főszerepet vállalt a feltámadásban. – Sajnos, az elmúlt időszakban beragadtunk, bár vannak hiányzóink, ráadásul kulcsemberek dőltek ki, de minden erre sem lehet fogni. Annyi szent, hazai pályán jobban kellett volna muzsikálni, értékes pontok úsztak el több meccsen.

Tény és való, a huszonnyolc éves középpályás hosszú ideje kirobbanthatatlan tagja a Mátészalkának, ezzel együtt nincs elájulva saját teljesítményétől, noha tagadhatatlan, nagyon jókor villant.

–  Első gólomat szereztem ebben az idényben, talán a legfontosabb pillanatban, és már nagyon ideje volt. Eddig nem igazán ment a futball, ziccereket puskáztam el, ami idegesített és bántott, nemrég elgondolkoztam, mit kellene csinálnom, hogy megforduljon ez a tendencia. Remélem, a hátralévő három őszi forduló hasonlóan alakul, bár az biztos, kőkemény meccsek várnak ránk, ugyanakkor jó lenne néhány pontot összecsipegetni, mert a tavasz így sem ígérkezik egyszerűnek.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .