A Kisvárda Master Good élvonalbeli, miként a Nyíregyháza Spartacus NB II-es futballcsapata egyaránt idegenben szerepelt a Magyar Kupa országos főtábla második fordulójában.

A piros mezes kisvárdai csapat megharcolt a továbbjutásért Fotó: kisvardafc.hu

A várdaiak nagy küzdelemben legyűrték NB III-as ellenfelüket, jelesül a Kozármislenyt: mégpedig úgy, hogy a vendégcsapat 2–1-es vezetésénél a 90. percben a házigazda 11-est hibázott.

Ugyanakkor a Szpari súlyos vereséget szenvedett a szintén a harmadik vonalban szereplő fővárosi együttes, a III. Kerület otthonában.

Magyar Kupa: országos főtábla, 2. forduló

Kozármisleny–Kisvárda Master Good 1–2 (1–1)

Kozármisleny, 400 néző, v.: Kovács J. Z. Kisvárda: Zöldesi I. – Protics, Sassá, Cukalasz (Bumba), Tischler, Lucas, Baranyai Á., Hej, Rubus, Anderson Pico (Melnik), Gosztonyi (Grozav). Edző: Dajka László.

Gól: Jelena (17.) illetve Hej V. (12.), Grozav (75.)

Dajka László: – A közönség jó mérkőzését láthatott, végig nyílt volt a küzdelem. A végén nekünk volt szerencsénk a kimaradt 11-es miatt, igaz, az első félidőben eldönthettük volna a továbbjutás kérdését.

III. Ker. TVE–Nyíregyháza Spartacus 5–0 (3–0)

Óbuda, 200 néző, v.: Nazsa. Nyíregyháza: Csorvási – Talabér, Pejovic, Szekszárdi, Csilus Á., Ötvös, Cenaj, Starosta (Busai), Kovác (Sinanovic), Tóth Á. (Hornyák M.), Kártik. Edző: Zoran Spisljak.

Gól: Balázs R. 2 (19 és 32.), Kapronczai (43.), Rajczi (72.), Orosházi (87.)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .