A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport tizenharmadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Tovább tart a versenyfutás: az oroszi csapat az élről, a Milota a középmezőnyből rugaszkodik neki a folytatásnak Fotó: facebook/milotase

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 13. forduló (kezdés: 13 óra, ifi: 11)

Szombat

Nábrád (15.)–Csengersima (5.)

Végh András, a Nábrád edzője: – A remény hal meg utoljára.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – A három pontért megyünk Nábrádra!

Milota (7.)–Szatmárcseke (16.)

Elek László, a Milota edzője: – Átérzem a vendégek jelenlegi helyzetét, mi is voltunk ebbe a gödörben tavaly ősszel. Mindenképpen nehéz mérkőzésre számítok, mivel ebben a bajnokságban nincsenek már könnyű ellenfelek és senkit nem szabad lebecsülni, mi sem fogjuk, mert ez dupla szomszédvári rangadó lesz. Ráadásul voltak már ősszel hazai pályán nehéz meccseink alsóházi csapatokkal. Szombaton bárhogy állunk ki, szeretnénk megszerezni a három pontot!

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Egyszerűen nem tudok mit mondani, nem tudom, mi történt velünk ezen az őszön, nem itt kellene állnunk, ahol. Megint jön egy szomszédvári „rangadó”, amelyen nem mi  vagyunk az esélyesek, de remélem, a fiúk átérzik helyzet súlyát és mindenki odateszi magát.

Csenger (3.)–Nyírvasvári (8.)

Osváth Sándor, a Csenger elnöke: – Szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat. Masszív vendégcsapattal találkozunk, de számunkra csak a győzelem elfogadható.

Pelyák Miklós, a Nyírvasvári játékos-edzője: – Vendégként lejátszott négy mérkőzésünkből kettőt a kilencvenedik perc környékén kapott góllal vesztettünk el. Nagyon szeretném már, ha ez megfordulna és nem vezetnénk hazafelé lehajtott fejjel kilencven kilométert.

Tisztaberek (9.)–Vámosoroszi (1.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Ha a hétvégi meccs után nem lesz negatív a gólkülönbségünk, akkor már nagy baj nem lehet. De, persze egy vérbeli szomszédvári rangadón az egyik bajnokesélyes ellen a győzelem lenne a hab a tortán.

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Ahogy azt már korábban is említettem, nagyon nehéz meccsek elé nézünk itt a hajrában. A hétvégi különösen az lesz. Rendkívül jól tömörülő, masszív csapat a Berek, amelynek a kontrái nagyon veszélyesek. Ugyanakkor, ha ugyanolyan alázattal és fegyelemmel tesszük majd a dolgunkat a pályán, miként az elmúlt meccseken,akkor pontokkal térhetünk haza.

Vasárnap

Hodász (14.)–Kocsord (4.)

Pálfi József, a Hodász edzője: – A múlt héten úgy terveztem, hogy az utolsó négy mérkőzésen három pontot szerzünk. A lehetőség leszűkült, három meccs maradt, hogy megvalósuljon az elképzelés: még kétszer itthon játszunk, ezt az esélyt kellene megragadni!

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Jó mérkőzést várok, mert azt már most leszögezhetem: a nagy mellényt otthon hagyjuk! Csak a meccsre koncentrálunk, mert fontos megszerezni a három pontot.

Nyírcsaholy (6.)–Jánkmajtis (2.)

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Hazai pályán szeretnénk megszerezni a három pontot, örömet szerezni szurkolóinknak! Ha a legutóbbi mérkőzésen mutatott hozzáállást és játékot át tudjuk menteni erre a mérkőzésre, akkor van esélyünk a jó erőből álló vendégek legyőzésére! Bízom a játékosaimban!

Della Sándor, a Jánkmajtis edzője: – A Csaholyt jó csapatnak tartom, otthon mindenkinek feladja a leckét, remélem, mi sikeresen tesszük le ezt a vizsgát.

Nagydobos (12.)–Beregdaróc NAP-ÉP (11.)

Sánta Árpád, a Nagydobos edzője: – Azt üzenem a Darócnak, hogy ez a meccs juszt sem lesz döntetlen…

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Olyanok vagyunk, mint a profik, hiszen meccsről-meccsre rotáljuk a csapatot. Annyi a különbség, nálunk nem az a cél, hogy pihentessük a játékosokat annak érdekében, hogy frissek legyenek a következő fellépésre, hanem egyszerűen a mérkőzések előtt van 12-13 játékos, aki éppen ráér. Na de, ez nem tántorít el minket attól, hogy elmenjünk Nagydobosra. Beülünk három autóba és focizunk egyet!

Terem (13.)–Kölcse (10.)

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Szeretnék a legutóbb nyújtott jó játékunkat átmenteni a hétvégére, bízom benne, hogy pontot tudunk csenni a Kölcsétől.

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Ha normális kerettel tudunk pályára lépni, akkor lehet esélyünk a három pont megszerzésére.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .