Itt a piros, hol a piros – a csalfa utca i játékkal sok embert megkopasztottak már. A Sényő-Carnifex–Eger (2–1) NB III-as bajnokin éppenséggel a felek létszámát rövidítették meg: három kiállítás mellett, persze a lényeg sem sikkadt el.

Nem volt éppenséggel gyerekjáték legyőzni a szívósan küzdő Egert Fotó: facebook/sényőcarnifex

„Izgi” összecsapáson csikarta ki a győzelmet a házigazda, amely előbb gól-, majd – Klepács Krisztián kiállítása miatt – emberhátrányba került. A Kapacina tesók azonban ismét villantak, előbb Kevin, utóbb Valer „pöttyintett”, mivel időközben két vendégjátékos idegrendszere is felmondta a szolgálatot (amiért szintén hamarabb vehettek zuhanyt…), alaposan fordult a kocka. A siker pedig jól fizetett a tabellán, a Sényő feljebb nyomulva, a hetedik helyre lépett előre.

– Nagyon stabilan és szervezetten védekező csapatot kaptunk, amely veszélyesen és gyorsan kontrázott – taglalta a történteket Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral vállvetve vezényli az együttest. – Sajnos, egyéni hiba miatt hamar hátrányba kerültünk, ami bénítólag hatott a csapatra az egész első félidőben. Ellenfelünk két-három veszélyes kontratámadást vezetett, ebben benne volt, hogy megszerzi a második találatot .De hol kapusunk védett szépen, hol pedig ők hibáztak. A szünet után talán sikerült egy picit agresszívabban kezdeni és pontosabban futballozni.

– Majd megítélésem  szerint egy véleményes második sárga lap miatt emberhátrányba kerültünk, viszont úgy érzem ez a vendégcsapatot zavarta meg, minket pedig feldobott. Bár a második félidőben mutatott játékunk tetszetősebbre sikeredett, de nem igazán tudtunk helyzetbe kerülni. Az egyenlítő gólt követően mindent egy lapra feltéve támadtunk, ami eredményre vezetett. Ha nem is jó játékkal, de nagyot küzdve tartottuk szereztük meg a három pontot. A krónikájához tartozik még, hogy a kiosztott három piros lap ellenére egy sportszerű mérkőzés volt!

A lefújás után a sényői öltözőben elszabadult a „pokol”…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .