A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenkettedik fordulójában egy találkozót rendeztek szombaton.

A tuzséri csapat ezúttal az őri kísérleteket próbálta „kivédekezni” Fotó: Lakatos Krisztina

Tuzsér–Őr 1–2 (0–0)

Tuzsér, 150 néző, v.: Tordai M. Tuzsér: Nagy Sz. – Balogh R. (Tóth Á.), Balogh T. (Balogh A.), Szőke Zs. (Szabó T.), Koszta Sz., Balogh M., Iván S., Jónás D., Setét E., Balogh Zs., Jónás I K. (Lakatos M.). Edző: Szabó István. Őr: Oláh M. – Bencze M. (Repelik Á.), Deme B., Varga J., Kézi B. (Szabó A.), Tisza Á., Erdei Cs., Benkő J., Tóth G., Kósa S., Kendl I. (Jenei Zs.). Edző: Kálmándi Bertalan. Gól: Setét E., illetve Kézi B., Varga J. Ifi: 0–0.

Gergely István: – Az álmos első félidő után magasabb fokozatra kapcsolt a csapat, azonban egy szokásos labdaeladás után vezetést szerzett az ellenfél. A jogosan megítélt 11-est sem tudtuk gólra váltani, így nem is érdemeltünk győzelmet.

Kálmándi Bertalan: – Nem volt egy színvonalas játék, de a fiúk ezt a meccset is behúzták. Kellett ehhez a kapusunk jó teljesítménye, valamint Lecsó második gólja. De ezért csapat a csapat. Ezt a győzelmet Szabó Lóránt játékostársunknak ajánljuk. Mielőbbi felépülést kívánunk neki, várjuk vissza!

A Berencs FC–Gergelyiugornya mérkőzés elmaradt.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .