Vasárnap Biri–Buj mérkőzést rendeznek a megyei harmadosztály Szabolcs csoportban, amelyen az eredmény kérdéses, egy viszont biztos: a két csapat edzői – bármi történjék – nem fog hajba kapni egymással.

Mester János (balról) és Dankó Zsolt barátságán a két csapat egymás elleni meccsének eredménye mit sem változtat Fotó: tudósítónktól

A házigazdákat irányító, Dankó Zsolt, illetve a vendégeket vezénylő Mester János ugyanis közeli barátságot ápol egymással. A felek a minap már „összecsaptak”, midőn az Újfehértó U16-os együttese, melyet ugyancsak Dankó Zsolt palléroz, 5–0-ra nyert a Buj korosztályos legénysége ellen. Most jön a „második félidő”…

– Lényegében annyi a történet, hogy 2015-ben együtt végeztük el a C licences edzői tanfolyamot, azóta a pályán ellenfelek, egyébként pedig barátok vagyunk – jelezte Mester János, a Buj trénere. Heti rendszerességgel beszélünk. Zsoltit jó embernek és jó edzőnek tartom, akinek megfelelő pedagógiai érzéke is van a játékosaihoz, ami nagyon fontos ebben a sportban! Hozzáteszem, nem sikerült még győznöm ellene, de tavasszal, az akkori rakamazi utánpótlás csapatommal egy pontot el tudtunk csípni az Újfehértó U16 elleni meccsen. Akkor azt mondta, hogy ez kicsit fájdalmas volt nekik… És most Biriben sem mi leszünk az esélyesek, de megpróbálok borsot törni az orra alá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .