A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenkettedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A Bököny legutóbb hazai pályán elvérzett a Nyíribronnyal szemben, ezúttal a Béltek ellen próbál korrigálni Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 12. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Tiszavasvári (6.)–Geszteréd (16.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Újabb nehéz feladat vár ránk, mivel hazai pályán az utóbbi időben gyengélkedünk. De bízom a csapatban, hogy ezt a fontos mérkőzést sikerrel vesszük.

Géczi István, a Geszteréd játékos-edzője: – Egy kulturált, jó focit játszó csapathoz megyünk, ahol szintén nincs sanszunk jó eredményt elérni, amíg nincs fegyelem, figyelem és legfőképpen akarás.

Vasárnap

Bököny (14.)–Nyírbéltek (13.)

Marozsán Mihály, a Bököny játékos-edzője: – Legutóbb nullák voltunk, reméljük, feljavul a játékunk, mert nagyon ránk férne már a győzelem.

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – A hátralévő négy mérkőzésen annyi pontot szeretnénk szerezni, hogy nyugodt legyen a téli szünetünk, kellemes a karácsony. Tehát a Bököny otthonába is a három pont megszerzésének reményen utazunk.

Nyíribrony (8.)–Levelek (15.)

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Tesszük a dolgunkat becsülettel, meglátjuk ez mire lesz elég!? Most viszont jön egy Ibrony–Levelek, amely mindent felülír, a játékosok és én tudjuk a dolgunkat!

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Az én szívemben ez még mindig szomszédvári rangadó, remélem,a a fiúknak is át tudom adni ezt érzést.

Kállósemjén (4.)–Apagy (3.)

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, bízom a játékosokban, szerintem most is jó eredményt érhetünk el.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Ismét egy kemény mérkőzés vár ránk! Szeretnénk a hazaiak veretlenségét megszakítani!

(A mérkőzést Biriben rendezik)

Rakamaz (2.)–Kék (10.)

Veigli Géza, a Rakamaz szakmai vezetője: – Vannak gondjaink, ettől függetlenül bármilyen összetételben lépünk pályára, itthon nyerni akarunk.

Fabók István, a Kék edzője: – Egyértelmű célunk a három pont megszerzése, meg azt a labdát megtalálni amit még 91-ben átküldtem a vasúton egy Rakamaz–Nagyhalász meccsen.

Encsencs (7.)–Tiszalök (9.)

Szedlár János, az Encsencs edzője: – A hazai mutatónkon javítani kell! Egy szó mint száz, itthon akarjuk tartani a három pontot.

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Nem akarunk lejjebb csúszni a tabellán, szeretnénk megragadni a középmezőnyben. Ahhoz, hogy ezt elérjük, ismét bizonyítanunk kell – a pályán is.

Kálmánháza (11.)–Kótaj (1.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – A múlt heti kisiklást el kell felejtenünk. Az nagyon rosszul sikerült, akármilyen összetételben is játszottunk. Az éllovas látogat hozzánk, nagyon nehéz feladatot állítva elénk. Most már lesznek visszatérünk, igaz sajnos, még vannak sérültjeink és eltiltottunk is, de sokkal többet kell nyújtanunk az előző fordulóban látottaktól. A labda gömbölyű, meglátjuk mit tudunk kezdeni vele!

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – A hazai csapat az utóbbi időben jó teljesítményt nyújt, ettől függetlenül mi nem hibázhatunk, a győzelemre törekszünk.

Nyírlugos (12.)–Nagykálló (5.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Ha úgy fogunk játszani, mint hétvégén, akkor esélyünk lesz pont, vagy pontok megszerzésére.

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – Nagyon nehéz helyzetben vagyok, nem tudom, ki kezdjen a kapuban vasárnap. Bízom a csapatban, hogy a hátralévő négy őszi fordulóra odateszi magát.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .