November utolsó és december első napján rendezik a megyei amatőr válogatottak Kelet-Magyarországi Regionális Tornáját, amelynek Mezőkövesd lesz a házigazdája.

Az elmúlt év legjobb megyei edzőjének választott Lukács Tibor (középen) lesz a „mieink” trénere az amatőr válogatottak regionális tornáján Fotó: szabolcsfociinfo

A hagyományosan két évente megszervezett eseményen négy régióban játszanak előselejtező tornát: a mezőkövesdi helyszínen a „mieink” mellett Hajdú, Heves, Nógrád és a hazai közegben szereplő Borsod megye együttese lép színre. Mivel csak az élen végző csapat folytathatja menetelését, alighanem valamennyi résztvevő acélos keretet verbuvál a mérkőzéssorozatra.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei különítményt Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője irányítja majd, arról még nincs információnk, ki lesz a segítője. A legutóbbi kiírásban a Siti Ferenc, Dudás Zoltán páros vezényelte a gárdát, amely balszerencsés körülmények között nem jutott tovább a hajdúszoboszlói selejtezőkörből, amelyen a második helyet szerezte meg.

Az előző alkalommal a – a Győr-Moson-Sopron megyei legénységre épülő – Nyugat-Magyaroroszági Régió válogatott nyerte az országos seregszemlét.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .