Szombat délben egy mérkőzéssel megkezdődött a Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tizenegyedik fordulója.

A firduló nyitómeccsét Nyírmeggyesen rendezték, ahol a baktai csapat volt a vendég Fotó: Plesu Ádám

Nyírmeggyes–Baktalórántháza 3–0 (1–0)

Nyírmeggyes, 50 néző, v.: Papp F. Nyírmeggyes: Hajzer T. – Szántó I., Éles B., Hornyák Zs. (Rézműves F.), Török G. (Szondi Á.), Sitku Á., Paragh M. (Éles R.), Nemes Z., Batizi-Pócsi N. (Szép Á.), Gózner K., Drabik M. Edző: Körmös Miklós. Baktalórántháza: Kőrösi N. – Kántor Zs. (Borkó J.), Illés L. (Zámbori Z.), Lakatos I., Fábri Z., Molnár L., Csordás G., Hajdu G., Istenes E., Balogh P., Varga L. Edző: Borza László. A jobban játszó hazai csapat rászolgált a győzelemre. Gól: Drabik M., Gózner K., Szép Á.

Körmös Miklós: – Korrekt játékvezetés mellett ilyen különbséggel is megérdemeltük a győzelmet. További sok sikert a Baktának.

Kozma Attila egyesületi elnök: – Gratulálok a sportszerű hazaiaknak a győzelemhez. Ugyanakkor a kettes számú asszisztensnek nem ártana felkeresni a Sasszemklinikát, hisz az első gól előtti szögletnél közel egy méterrel hagyta el a játékteret a labda. Persze, nem is kell csodálkozni, hogy nem láthatta, mivel a csellengők között akartuk kerestetni úgy le volt lemaradva. Ezúttal csak annak tudunk örülni és gratulálni, hogy Hajdu Gergőnek kislánya született! Kútban vagyunk, de fogunk mi még az ősszel bravúrokat elérni!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .