A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tizenegyedik fordulójának összecsapásait rendezik a hétvégén.

A piros mezes mándoki csapat, akárcsak a Balkány „hatpontos” mérkőzést játszik hétvégén Fotó: facebook/balkányseszurkolóioldal

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 11. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Nyírmeggyes (15.)–Baktalórántháza (8.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Ahhoz, hogy céljainkat elértjük hazai pályán mindenképpen győzni szeretnénk a jó erőkből álló Bakta ellen.

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Először is, köszönjük a meggyesieknek, hogy hozzájárultak az időpontmódosításhoz! Nagyon szeretnénk megszerezni a három pontot, mert ezzel stabilizálni tudnánk valamennyire helyzetünket a középmezőnyben. Nem lesz egyszerű dolgunk, mert a hazaik egyértelműen összekapták magukat az utóbbi időben.

(A mérkőzés 12 órakor kezdődik)

Tiszakanyár (16.)–Kemecse (12.)

Ember Roland, a Tiszakanyár edzője: – Támadásban pontosabbnak kell lennünk, védekezésben pedig figyelmesebbnek. Vannak gondjaink, de mivel másoknak is ezért azt gondolom, nem ez fog dönteni! Sziporkázva vagy szenvedve, teljesen mindegy, győznünk kell!

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Az elmúlt hetek hozzáállása és a játék képe teljesen kielégítő volt és eredményes. A legutóbbi mérkőzésen viszont valami félrecsúszott. Rendezni kell a sorokat és már a hétvégén javítani. Nem lesz könnyű a Tiszakanyár ellen, hisz mind a két csapatnak égető szüksége van a pontokra. Ha visszatalálunk az akarati tényezővel és taktikai fegyelmezettséggel kikövezett ösvényre, jó meccs elé nézünk.

Nyírgyulaj (4.)–Mándok (3.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Nyerni kell!

Mirgai László, a Mándok edzője: – A Nyírgyulaj a gyarmati súlyos vereség után biztos, hogy mindent meg fog tenni a javítás érdekében, mert nyilván versenyben szeretne maradni a bajnok címért. Nekünk akkor van esélyünk, ha ugyanabban a sebességi fokozatban tudunk játszani, mint legutóbb a Tarpa elleni meccsen, annyi különbséggel, hogy a helyzetkihasználásnak javulni kell!

Tarpa (7.)–Austria Juice-Vásárosnamény (2.)

Márton István, a Tarpa edzője: – A héten próbáltunk Szécsi Zoli útmutatása szerint edzeni: „Csináld csak… Bólyát meg kell kerülni, vonaltól, vonalig… Középről indít, szélen átvesz, tol, centerez belül érkezik. Tessék akarni.”  Papíron a Namény az esélyes, de hétvégén füvön játszunk…

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Öt kőkemény mérkőzésünk van még hátra, úgy gondolom, ebből két-három pont juthat nekünk. Mindegy, hogy hol, mikor,  miként – csak megszerezzük! Szoktam a csapattal bölcselkedni, elmondtam nekik, ősszel azért kell jól szerepelni, hogy a hosszú téli szünetben a vezetők ne tudjanak csesztetni. Bár velem előfordult, hogy a második helyen állva is mennem kellett… Tavasszal azért kell jól futballozni, hogy a következő idényben is a csapatban tudjanak játszani, remélem, megfogadják a tanácsomat és kihozzuk a maximumot ebből az öt fordulóból.

Vasárnap

Újfehértó (10.)–Kisvárda II. (11.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Nem szeretnék minden héten arról beszélni mennyi sérültünk van. Azok a játékosok, akik rendelkezésre állnak tudják jól mi kellene a sikerhez. Hátul az egyéni hibákon, elől pedig a rossz helyzetkihasználáson szükséges javítani, na és persze nem szabad, hogy emberelőnybe kerüljünk mert az rendre összezavarja a csapatot

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Számunkra ez nagyon fontos mérkőzés, mert győzelem esetén feljebb tudnánk kapaszkodni a tabellán.

Ibrány (5.)–Fehérgyarmat (6.)

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Jó formában lévő csapatot fogadunk hétvégén, de nekünk hazai pályán csak is a győzelem az elfogadható eredmény! Ehhez viszont mindenkinek a maximumot kell nyújtania.

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – A hétvégi győzelmünket Papp Attila alelnök úrnak ajánljuk! Szerdán edzett a teljes keret, így miért ne lehetnénk bizakodóak az újabb ellenfél ellen. Tudjuk, hogy az Ibrány jó erőkből áll, de nálunk is vannak spílerek! Köszönjük a Botos testvérek támogatását, akik bebicikliznek a meccsünkre, üvöltve szurkolva hajszolnak minket, majd még sörrel is megajándékoznak minket, na és Gyula bának, aki kifosztja a szerencsejáték zrt-t!

Balkány (13.)–Mátészalkai MTK (9.)

Belényesi Miklós, a Balkány játékos-edzője: – A Mátészalka is ugyanolyan kétarcú csapat, mint mi, bárkit képesek legyőzni és bárkitől ki is kaphatnak, ebből adódóan érdekes meccs lesz a vasárnapi! A mi helyzetünkben csak a győzelem elfogadható eredmény és ezért mindent meg is fogunk tenni!

Papik Zoltán, a Mátészalka edzője: – A rendkívül jó erőkből álló Balkány otthonában megpróbálunk változtatni az eddigi eredménysoron, reménykedünk a pozitív végkifejletben.

Nagyhalász (1.)–Nagyecsed (14.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász szakmai vezetője: – Ha valaki elhiszi, hogy a Nagyecsed annyit tud, mint amennyit eddig mutatott, az könnyen úgy járhat, mint a rendezvényszervező csajok a Borkai féle jachton. Fű és fehér csík van a pályán, a buli meg lesz tartva, remélem estére mi ülünk majd fájdalommentesen a székre.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – A listavezetőhöz látogatunk, ismét nem a legjobb előjelekkel, mit mondhatnék: megpróbáljuk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .