Mivel Balogh József „csak” negyvenhat esztendős, több kortársához hasonlóan akár hosszú ideig ficánkolhat még a pályán. A fekete üstökű középpályás ugyanis tudja, mitől döglik a légy.

Balogh József (jobb szélen) segíteni érkezett és megragadt Nyírcsaholyban Fotó: magánarchívum

Balogh József veretes pályafutását mutathat fel: anno nyolcvanas évek derekán Rakamazon kezdett, majd – többek közt – a Nyírbátor, Demecser, Tiszavasvári, Kisléta, Mátészalka, Nagyecsed színeiben domborított. Miközben például a Vasvári tagjaként a második vonalban is villantott. Jelenleg a megye kettő Kelet-Magyarország csoportban érdekelt Nyírcsaholyt erősíti – még mindig, elvégre frontembernek számít.

– Egyszer már befejeztem focit, tavaly leálltam, majd Zsatku Attila elnök úr megkeresésére beszálltam a Csaholyba – súgta meg Balogh József. –  Arról volt szó, hogy a sok hiányzó miatt két-három meccsen segítsek, azóta is segítek, második szezonomat töltöm a csapatnál. Edzés nélkül játszom, mert arra a munka mellett nincs idő, viszont futballozni szeretek. Ráadásul még mindig középpályásként játszom, elég felvenni a ritmust a húsz évesekkel, velük nyargalászni, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fájdogál itt-ott a meccsek után, de bírom, ez a lényeg. Soha nem szórtam a gólokat és már nem várom a Fradi ajánlatát, próbálom élvezni a játékot . Hogy meddig? Inkább nem mondok semmit, a tervezgetést meghagyom másoknak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .