A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport tizenegyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A milotai és vámosoroszi együttes egészen más perspektívásból készül a folytatásra… Fotó: facebook/milotase

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 11. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Jánkmajtis (2.)–Kocsord (4.)

Della Sándor, a Jánkmajtis játékos-edzője: – A Kocsord erre a szezonra nagyon összekapta magát, ugyanakkor remélem, a legutóbbi fordulóban mutatott játékunkat át tudjuk menteni, egyben elkerüljük, hogy leventególokat kapjunk.

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Mindenképpen pontot, vagy pontokat szeretnénk szerezni Majtison. Remélem, a fiúkban „benne marad” a hétvégi jó játék, amit nyújtottak, és csak előre nézünk!

Milota  (8.)–Csengersima (5.)

Elek László, a Milota edzője: – Sima vendégsiker várható!

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – A milotai edzőkollégám, amikor odamegyünk, mindig felajánlja, hogy a meccsről készült felvételt átadja nekem is. Remélem, egyszer úgy fogunk játszani, hogy el is kérjem.

Csenger (3.)–Szatmárcseke (15.)

Osváth Sándor, a Csenger elnöke: – Átszervezzük a csapatot, új felállásban próbálunk javítani az eddigi teljesítményünkön.

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Hosszú időn a hétvégén végre győztünk, de ez meglehetősen nagy áldozatokat követelt. Két eltiltás, egy sérülés sújtott bennünket, nem tudom, mennyien leszünk a következő meccsen, de ha nem kapjuk össze magunkat, akkor a jó Csenger ellen annyi esélyünk lesz, mint hintalónak a versenypályán.

Tisztaberek (9.)–Nábrád (13.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Ezer sebből vérzünk és a játékkal is vannak problémáink, de ellenfelünk is ugyanebben a hajóban evez, csak egy nagyobb típusban, ezért reménykedem a győzelemben az egyik mumusunk ellen.

Végh András, a Nábrád edzője: – Ilyen helyzetben nehéz bármit is mondani, de egy pontot jó lenne megcsípni!

Vasárnap

Hodász (14.)–Kölcse (10.)

Pálfi József, a Hodász edzője: – Két több sebből vérző csapat mérkőzése lesz. Kulcsembereket vesztettünk el a hétvégén, kapusunk továbbra sincs, így azt mondom, győzzön a jobb!

Máté Imre, Kölcse edzője: – Nagyon remélem, hogy teljes lesz a csapat és nyerni tudunk, mert nagy szükségünk van a pontokra.

Nyírcsaholy (6.)–Nyírvasvári (7.)

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Jó csapat és eddig jól szerepel az újonc Vasvári. De számunkra a győzelem megszerzése a cél. Nem lesz könnyű mérkőzés, minden pályára lépő játékosomtól maximális hozzáállásra lesz szükség, és igazi csapatjátékra! Csak így lehetünk eredményesek!

Pelyák Miklós, a Nyírvasvári játékos-edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok. Rengeteg sérült játékossal, a hétvégi nagy pofon után újra egy élmezőnyben tanyázó csapathoz látogatunk, de mindent megteszünk, hogy három ponttal távozzunk.

Nagydobos (12.)–Vámosoroszi (1.)

Sánta Árpád, a Nagydobos edzője: – Mindenki tudja, hogy ellenfelünk az esélyesebb, de nem mindig a favorit nyer.

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Először is szeretném megköszönni Elek László hétvégi, őszinte nyilatkozatát, bár én nem szeretem, ha valaki bajnokesélyesnek titulál minket, azt meg pláne, ha ezt el is hisszük magunkról, hogy mi vagyunk ennek a csoportnak az önjelölt sztárjai. Ezt ne, mert az a nagyhalál! Ahogy mindig, ezen a héten is készülni fogunk tisztességgel, nehéz és kiélezett meccsre számítok, különösen idegenben.A Dobost pont felszálló ágban kaptuk meg, hisz most hintett egy kilencest a „Kispestnek”, ráadásul több jó cimboránk is akad az ellenfél soraiban, egyiküknek épp szombat este adtam póker leckét Kerekes Zoli cimborámnál, sorry Karesz!

Beregdaróc NAP-ÉP (11.)–Terem (16.)

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Amikor tavaly a Teremmel játszottunk annyira tetszett a pálya, hogy legszívesebben henteregtem volna egyet. Sajnálom, hogy erre még várni kell, de így alakult, hazai környezetben pedig természetesen a győzelemre hajtunk.

Képíró Dániel, a Terem edzője: – A jó erőkből álló Daróc otthonában bízunk abban, hogy olyan eredményt tudunk elérni, mint tavasszal.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .