A lottószámokat szombaton húzzák, a kivételesen ezen a napon pályára lépett Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapatának pedig ötöse volt, amivel jelen esetben nem robbantott ugyan bankot, de három pontot azért besöpört.

Kapacina Valer  a jó folytatásban bízik Fotó: sényőcarnifex

Mégpedig egyáltalán nem piskóta ellenféllel szemben: a szabolcsi brigád a Ceglédet kalapálta el 5–1-re, amely kimondva-kimondatlanul a bajnoki címre hajt. A hazaiak talán a szezon legjobb alakítását nyújtották, ez alighanem Kapacina Valerre is vonatkozik, aki két gólt rámolt be. Tesója, Kevin momentán nem talált be, így legalább nevük összecserélését megúszták…

– Néha van egy kis keveredés ebből, de mi családon belül megoldjuk – zárta rövidre a témát Kapacina Valer, aki a nyitóforduló után szerzett gólja után volt ismét eredményes. – Nagyon kellett már egy ilyen meccs nekem: a lefújást követően viccelődtünk is, hogy már nem is tudom, mikor rúgtam utoljára kettőt. Az az igazság, télen érkeztem a csapathoz, szereztem ugyan hat gólt és akadt is néhány jól sikerült mérkőzésem, de összességében kicsit zaklatott volt a tavaszi szezon, ettől én többet tudok. Ősszel eddig a gólok hiányoztak, most úgy érzem, végre átszakadt bennem egy gát!

A tabellán nyolcadik Sényő és a huszonhat esztendős Kapacina Valer kapcsolata gyümölcsöző lehet az idény során, pláne, ha a folytatás hasonló lesz, mint a Cegléd ellen.

– Valamiért jobban megy a csapatnak az ilyen a meccseken, holott mindenkit komolyan vesszük, de az élmezőny tagjaival szemben még jobban koncentrálunk. Amióta itt vagyok az előző, Jászberény elleni mérkőzésen éreztem először azt, hogy nincs igazi sanszunk, a vereség nem csak engem, mindenkit bosszantott. Ezúttal viszont mindenki a maximumot nyújtotta, minden stimmelt, így remélhetőleg most már elhisszük, nincs lehetetlen senkivel szemben sem! Mert én továbbra is örülök annak, hogy egy ilyen jó csapatban szerepelhetek, ez a győzelem pedig a teljes közösség sikere!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .