A Jászberény elleni legutóbbi összecsapás sem volt smafu, és szombati (kezdés: 14.30) hazai fellépés sem lesz piskóta a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata számára.

A kék mezes sényőiek ezúttal nem futnának az eredmény után, mint legutóbb Berényben Fotó: berénymédia

A Keleti csoport tabellájának nyolcadik helyén posztoló szabolcsi egylet az NB II-ből aláhullt, harmadik vonalban pedig jelenleg meghatározó erőnek titulálható Ceglédet fogadja, amely a harmadik pozícióban állomásozik.

– Tavaly még egy osztállyal feljebb szerepelt ellenfelünk – erősített rá a fenti tényre Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktor társaságában irányítja az együttest. – Keveset tudunk róluk, azt viszont igen, hogy nem sok időt szeretnének ebben az osztályban tölteni. Eddigi eredményeik igazolják is elképzeléseiket, már csak emiatt is nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, ráadásul mindkét csapat szeretné javítani előző heti botlását. Ha fegyelmezettek leszünk és kellően koncentráltak fejben, akkor meg tudjuk nehezíteni az egyik bajnokesélyes dolgát.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .