Az már jelent valamit, ha az egyébként több ászt felvonultató balkányi futballcsapatban nyugodt szívvel bevetnek egy titánt – Misák Sándort.

Misák Sándor (balról) Balkányban bizonyítaná, hogy lehet rá számítani Fotó: tudósítónktól

A Tarpán nevelkedett, majd  a Hajdúböszörményben edződött középpályás nyári „fogás”, igazolásával olybá fest, nyerőt húzott a megye egyes egylet. Aki vasárnap is villant, midőn a Balkány 5–0-ra kalapálta el az elithez tartozó Mándokot – a tizennyolc éves titán pedig megszerezte első gólját a szabolcsi brigád színeiben! Szó se róla, mint tanyára a villany, úgy kellett már ez a siker a házigazdának, amely a tizenkettedik helyen táborozik a tabellán.

– Még nem voltam tizenhét éves, amikor a Böszörményben bemutatkoztam a megye egyben, de a balkányi csapatban most találtam be először a „nagyok” között, remélem nem utoljára! Az is igaz, nagy szükségünk volt a három pontra, nehéz megmondani, miért alakult így az eddigi szereplés, bár szerintem most már nem hátra, előre kell nézni, tenni a dolgunkat.

Misák Sándor nem kíván beleszürkülni a középszerbe. A kihívástól nem fél, sőt, idővel szeretne feljebb „dobbantani”.

– Szerintem, aki komolyan veszi a feladatát, annak csak egy célja lehet: természetesen szeretnék magasabb szinten is futballozni. Ennek érdekében minden értelemben fejlődni akarok, hogy hogy minél jobb játékos váljon belőlem. Tudom, előbb itt kell bizonyítanom, rajta vagyok az ügyön!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .