Az már jelent valamit, ha az egyébként több ászt felvonultató balkányi futballcsapatban nyugodt szívvel bevetnek egy titánt – Misák Sándort.

Misák Sándor (balról) Balkányban bizonyítaná, hogy lehet rá számítani Fotó: tudósítónktól

A Tarpán nevelkedett, majd  a Hajdúböszörményben edződött középpályás nyári „fogás”, igazolásával olybá fest, nyerőt húzott a megye egyes egylet. Aki vasárnap is villant, midőn a Balkány 5–0-ra kalapálta el az elithez tartozó Mándokot – a tizennyolc éves titán pedig megszerezte első gólját a szabolcsi brigád színeiben! Szó se róla, mint tanyára a villany, úgy kellett már ez a siker a házigazdának, amely a tizenkettedik helyen táborozik a tabellán.

– Még nem voltam tizenhét éves, amikor a Böszörményben bemutatkoztam a megye egyben, de a balkányi csapatban most találtam be először a „nagyok” között, remélem nem utoljára! Az is igaz, nagy szükségünk volt a három pontra, nehéz megmondani, miért alakult így az eddigi szereplés, bár szerintem most már nem hátra, előre kell nézni, tenni a dolgunkat.

Misák Sándor nem kíván beleszürkülni a középszerbe. A kihívástól nem fél, sőt, idővel szeretne feljebb „dobbantani”.

– Szerintem, aki komolyan veszi a feladatát, annak csak egy célja lehet: természetesen szeretnék magasabb szinten is futballozni. Ennek érdekében minden értelemben fejlődni akarok, hogy hogy minél jobb játékos váljon belőlem. Tudom, előbb itt kell bizonyítanom, rajta vagyok az ügyön!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..