A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tizedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A Nagyhalász–Ibrány rangadó főszereplőire az aktuális fordulóban is keménynek ígérkező fellépés vár Fotó: Kulcsár Béla
Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 10. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)
Szombat
Kemecse (11.)–Nagyhalász (1.)
Márton Péter, a Kemecse edzője: – Ellenfelünk nagyon jó halász, tele van a szákjuk bajnoki pontokkal. Egységes, masszív csapat, de úgy érzem, az elmúlt hetekben egységes csapattá kovácsolódtunk mi is. Hazai pályán mindent megteszünk, hogy kiússzon a három pont a hálójukból.
Nagy Lajos, a Nagyhalász szakmai vezetője: – Amióta Resán Attila klubmenedzser leült a kemecsei kispadra zsinórban háromszor nyertek, beindultak mint a Barkasz-henger. Mindhárom meccset láttuk, helyén kezeljük a dolgokat. A szombati meccset két fontos dolog döntheti el: az egyik, hogy péntek este mennyire lesz szétcsapva a csapatunk, illetve Resánt el tudjuk-e csalni a meccsről a kocsmába…
Baktalórántháza (10.)–Újfehértó (8.)
Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Hazai pályán mindenképpen a három pont megszerzése a célunk, ami nem lesz egyszerű, mert fiatal, lendületes csapatot fogadunk, amely ráadásul jól is szerepel.
Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Nem várjuk túl jó előjelekkel a mérkőzést, sajnos több sérült is akad, de azért mindenképp szeretnénk megnehezíteni a hazai csapat dolgát.
Mátészalkai MTK (9.)–Nyírmeggyes (16.)
Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Sikertelen széria után most már nincs mese, ezt a meccset be kell húzni!
Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Nekünk minden pontra szükségünk van, ennek szellemében lépünk pályára Szalkán.
Austria Juice-Vásárosnamény (4.)–Balkány (12.)
Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Bár jelen pillanatban számunkra jól mutat a tabella, nekünk nem előre, hátrafelé kell figyelnünk. Biztos vagyok abban, hogy ebben a szezonban harminc megszerzett ponttal nem lehet bennmaradni, éppen ezért minden pontra égető szükségünk van. Nekünk nem biztos, hogy jól jött a Balkány legutóbbi önbizalomnövelő győzelme, de úgy gondolom, hazai pályán van esélyünk a pontszerzésre.

Belényesi Miklós, a Balkány játékos-edzője: – Az egyik legjobb formában lévő csapathoz látogatunk, amelyet egy igazi legendás edző irányít! Stabil védekezés jellemző rájuk, ugyanakkor a második legtöbb gólt szerezték! Jó meccsre van kilátás, mindkét csapat a támadófocit részesíti előnyben, remélem sokan kilátogatnak a mérkőzésre.

Nagyecsed (14.)–Ibrány (5.)
Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Úgy néz ki, egy ember híján teljes a keretünk, erre hat hete nem volt példa. Látszik is a heti munkán, így bízom a srácokban, mert most már nincs miről beszélni: tessék a pályán bizonyítani!
Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Minden csapat életében vannak jó és rosszabb periódusok. Tisztában vagyok vele, hogy a hétvégi teljesítményünk hagy kívánnivalót maga után. Azt is tudom, hogy ettől sokkal jobb csapat, játékosok vagyunk, mint amit most mutattunk, de ezt nem csak nekem kell elhinni. Én bízom a csapatban, és a szurkolóinkban, akik mindig mellettünk állnak. Hisz sikerekben és kudarcokban, mindörökké Ibrány!! A hétvégén egy számunkra „mumus” ellenféllel találkozunk, ezzel együtt eredményes meccset szeretnénk zárni.
Vasárnap
Kisvárda II. (13.)–Tiszakanyár (15.)
Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Az utolsó két meccsen győzelmi esélyeink voltak, sajnos, a végén mégsem tudtunk örülni. Ez a tendencia egyszer csak megfordul, szeretnénk, ha már most megtörténne.
Ember Roland, a Tiszakanyár edzője: – Átruccanunk a szomszédba, de nem kirándulni, hanem számunkra kedvező eredményt elérni. Ha rangadóról nem is beszélhetünk, de tétje és presztízse biztos lesz a meccsnek! Bízom a srácokban!
Mándok (3.)–Tarpa (6.)
Mirgai László, a Mándok edzője: – A bajnokság közben még sosem vettem át csapatot, eddig mindig a saját elképzelésem szerint alakítottam ki a keretet. A jelenlegi nem egy hálás feladat, pláne úgy, hogy a hátralévő hét mérkőzésen zömében élcsapatokkal találkozunk, kíváncsian várom, mit tudunk ebből a fiúkkal kihozni, de bízom bennük!
Márton István, a Tarpa edzője: – Fájó volt a szombati vereség, úgy néz ki nem tudjuk átlépni a saját árnyékunkat! Nem fogjuk feladni az elveinket, mi Mándokon is megpróbálunk focizni, reméljük ezúttal lesz is partnerünk!
Fehérgyarmat (7.)–Nyírgyulaj (2.)
Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Vége a rögtönzött fesztiválnak, és lehet a győzelmek is el fognak maradni, ha azzal szórakozunk, hogy ki jön edzésre és ki nem. Ebben, ha nem fejlődünk, akkor visszaesünk a tabella alsó felére. A bajnokesélyes ellen felszabadultan játszhatunk és reméljük nem epizódszerepet!
Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Jó formában lévő csapat otthonában fegyelmezett, taktikus játékkal van esélyünk kedvező eredmény elérése.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .