A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A zöld mezes Tuzsér, akárcsak az ópályi csapat rázós bevetést teljesít a hétvégén Fotó: Kiss Ernő
Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 10. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)
Szombat
Berencs FC  (6.)–Őr (10.)
Gulácsi Zoltán, a Berencs FC edzője: – Végre hazai környezetben játszhatunk és csak a győzelem elfogadható.
Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – A szombati nap számunkra eddig sem volt nyerőnap, a jelek szerint már a vasárnap sem. Mindegy, mennyien leszünk, kutyakötelességünk elmenni, aztán majd meglátjuk…
Vasárnap
Ópályi (15.)–Gyulaháza (1.)
Kósa József, az Ópályi edzője: – Sokan ki fognak nevetni, de én a győzelmet várok a hétvégén.
Nyírkarász (5.)–Tuzsér (11.)
Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – A két nagy múltú egyesület játszott már korábban az NB III-ban és a megye egyben, most a másodosztályban fogunk egymással gyürkőzni. Remélem, tovább tudjuk tolni veretlenségi szériánkat a jó edzővel és a jó „Mazsóval” érkező vendégekkel szemben.
Szabó István, a Tuzsér edzője: – Nehéz idegenbeli sorozatunk második mérkőzésén a tavalyi bajnokhoz látogatunk. Ellenfelünk a kezdeti bizonytalansága után hamar vissza talált a helyes útra, olyannyira, hogy az elmúlt hat forduló alapján a legjobb formát mutató csapat az egész mezőnyben. Magunkról annyit, hogy ha tudjuk hozni az a fegyelmezett, csupa szív játékot, amit az elmúlt két fordulóban produkáltunk, akkor „pontosan” térhetünk haza! Veszíteni valónk nincs, így játékosaim teher nélkül léphetnek pályára Karászban!
Szabolcsveresmart (9.)–Ladányi TC (14.)
Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Ha megint csak két ember lesz a pályán a tizenegyből, akkor semmi keresnivalónk nincs. Sokkal többre van szükség, mint amit a hétvégén is mutattunk!
Kertész Milán, a Ladányi TC játékos-edzője: – Olyan helyre megyünk, ahol szép éveket töltöttem, sok barátot szereztem, jó lesz velük újra találkozni. Vereségeink ellenére úgy néz ki, tudjuk rendezni sorainkat, csak egy kicsit jobban kellene koncentrálni. Szeretnénk sportszerű, jó mérkőzést játszani.
Demecser (7.)–Fényeslitke (12.)
Gombkötő Sándor, a Demecser játékos-edzője: – Az elmúlt három idegenbeli fellépésből aránylag jól jöttünk ki, de a vendégként szerzett pontok csak akkor érnek valamit, ha a Litke elleni hazai meccset is be tudjuk húzni. Nem lesz egyszerű, de a célunk a három pont megszerzése.
Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Meglepően jó eredményeket érnek el a hazaiak, viszont ha a hétvégi teljesítményünket át tudjuk menteni erre a meccsre, akkor van keresnivalónk.
Vaja (3.)–Gergelyiugornya (4.)
Kiss Attila, a Vaja edzője: – Csapatunk jól játszott a hétvégén, mégse sikerült megnyernünk a mérkőzését. Hazai pályán masszív Ugornyát fogadunk, ami nem lesz piskóta feladat, de szeretnénk nyerni.
Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Jó csapat otthonában lépünk pályára, ráadásul Vaján már nagyon régen nyertünk, megpróbáljuk ezt a rossz sorozatot megtörni.
Ajak (16.)–Dombrád (2.)
Gyüre József, az Ajak edzője: – Igazából nem a tabellát nézem, hanem a csapatot. Ha nem bíznék a játékosaimban, akkor nem vállaltam volna el újra ezt a feladatot.
Tóth János, a Dombrád edzője: – Számunkra az Ajak mumus…
Nyírmada (13.)–Pátroha (8.)
Szőke István, a Nyírmada játékos-edzője: – Két elvesztett meccs után otthon szeretnénk javítani az erős Pátroha ellen, ami nyilván nem lesz egyszerű, egyben csak akkor sikerülhet, ha csapatként fogunk „működni” a pályán és azon kívül is.
Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Szeretnénk most már három pontot szerezni, mert úgy kellene a győzelem, mint egy falat kenyér.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .