A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport tizedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Gól! Amiért érdemes meccsre járni Fotó: facebook/milotase
Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 10. forduló (kezdés: 15 óra, ifi. 13)
Szombat
Kölcse (11.)–Nyírcsaholy (4.)
Máté Imre, a Kölcse edzője: – Nincs szerencsénk…  Ráadásul jó csapat jön, nehéz meccsre számítok: ha komplett lesz a keret van esélyünk, más esetben rázós feladatnak ígérkezik helytállni.
Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Bízom benne, hogy át tudjuk menteni a múlt héten, a Cseke ellen a második félidőben nyújtott játékunkat erre a mérkőzésre, és akkor eredményesek lehetünk a hazai pályán masszív Kölcse ellen.
Szatmárcseke (16.)–Hodász (14.)
Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Tavasszal megviccelt minket a Hodász, ez még élénken él bennem. Remélem, a hétvégéig rendet teszünk a fejekben, mert nem lebecsülve az ellenfelet, egyébként pedig nem is vagyunk abban a helyzetben, hogy ezt megtegyük, végre valahára be kell gyűjteni a három pontot. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy felszántjuk és bevetjük a pályát!
Pálfi József, a Hodász edzője: – A legutóbbi fellépésen felbuzdulva a tabella végén tanyázó csapatok mérkőzésén remélem, elhozzuk a három pontot – már, ha elfelejtjük azt, hogy szombaton játszunk.
Beregdaróc NAP-ÉP (10.)–Csenger (3.)
Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – A hétvégi meccs előtt szinte minden ellenünk szól. Remek csapat a Csenger, kiváló körülményekkel, érős játékos állománnyal, és azt hiszem önbizalommal is el vannak látva rendesen. Az egyetlen, ami mellettünk szól az az esélytelenség.
Osváth Sándor, a Csenger elnöke: – Szeretnénk idegenben úgy játszani, ahogy otthon szoktunk.
Csengersima (9.)–Terem (15.)
Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Nem becsüljük le a teremi csapatot, készülünk becsülettel a mérkőzésre és a győzelemre hajtunk.
Képíró Dániel, a Terem edzője: – Megpróbálunk pontot csípni a jó Csengersima otthonában.
Vámosoroszi (1.)–Milota (7.)
Riskó Tibor, s Vámosoroszi játékos-edzője: – A Milotával évek óta szoros meccseket játszunk helyszíntől függetlenül, most sem lesz ez másképp. Nehéz mérkőzés elé nézünk ez tény, viszont, ha úgy megyünk ki a pályára, ahogy a rangadók előtt tettük, nem lesz gond!
Elek László, a Milota edzője: – A hazai csapat minden riválisát legyőzte eddig,nem véletlenül áll a tabella elején. Ha normális létszámban megleszünk, akkor nincs félnivalónk, ráadásul mostanában vendégként jobban megy a játék, mint hazai környezetben. Ettől függetlenül tisztában vagyunk vele, hogy ellenfelünk a jobb csapat, de az utóbbi években voltunk mi már nagyon kellemetlen ellenfél Vámosorosziban.
Nábrád (13.)–Nagydobos (12.)
Végh András, a Nábrád edzője: – Nincs más hátra, mint előre! Hajrá!
Sánta Árpád, a Nagydobos edzője: – Nagyon közel álltunk szombaton a pontszerzéshez, most szeretnénk végre pontot, vagy pontokat szerezni.
Vasárnap
Kocsord (5.)–Tisztaberek (8.)
Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – A vasárnapi meccs után nehéz bármit  mondani, mert 3–1-es hátrány után is benne volt legalább az iksz esélye. Remélem, még egyszer nem követünk el ennyi egyéni hibát, egyben mindenki átérzi a meccs súlyát és nem fog előtte kimaradni – dáridózni!
Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mert a Kocsord sokat erősödött egy év alatt. Örülnék, ha sikerülnek pontot csípni.
Nyírvasvári (6.)–Jánkmajtis (2.)
Pelyák Miklós, a Nyírvasvári játékos-edzője: – Olyan mérkőzés elé nézünk, amelyen bármilyen eredmény előfordulhat. Sokat tesznek bele a srácok: az, hogy heti kétszer 10-15 ember megjelenik az edzésen és csinálja a dolgát, ami ezen a szinten példaértékű. Hétvégi ellenfelünk jó játékerőt képvisel, talán jobbat is mint a mi, de csapatként jobbak vagyunk. Bármi is lesz az eredmény, büszke vagyok a csapatomra, egy biztos a nyírvasvári pálya a mi igazi otthonunk.
Della Sándor, a Jánkmajtis játékos-edzője: – Remélem, jobb játékkal rukkolunk elő, mint legutóbb, mert nem szeretnénk ráfázni ezen a meccsen.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .