A tarpai katlanban eleddig rendre ráfáztak az ellenfelek, szombatig egyedül az Újfehértó úszta meg vereség nélkül az ottani fellépést. A legutóbbi fordulóban viszont a Fehérgyarmat megfricskázta a tabellán előrébb jegyzett házigazdát.

Csapatkép örökítette meg a fehérgyarmati csapat bravúros győzelmét Tarpán Fotó: facebook

Odalett a hazai veretlenség, a gyarmatiak 2–1-re nyerték a megyei első osztályú bajnokit, ami vastagon kimeríti a meglepetés fogalmát. Bár, az is igaz, a Harbula-legénységnem nem ez volt az első nagy dobása az idényben.

– Nagyon összeállt a csapat, jól sülnek el a dolgaink – állapította meg Barta Ferenc, a Fehérgyarmat frontembere, aki az ominózus összecsapáson vezetést szerzett együttesének. – Nem titok, döntetlenért mentünk, de így sem rossz az eredmény… Utólag talán elmondhatom, a Nyírmeggyesen elszenvedett vereség után Harbula Balázs edző azt jelölte meg célként, hogy a Balkány és a Tarpa elleni meccseken ildomos volna négy pontot gyűjteni. Mivel a Balkányt megvertük hazai pályán, ez feltüzelte a csapatot, ráadásul sikerült túlszárnyalni a tervet. Ráadásul édesapám vasárnap volt hatvan éves, személy szerint a gólomat és a győzelmet neki ajánlom!

A Gyarmat hetedik a tabellán, míg Barta Ferenc négy gólt rámolt be idáig (az adatbankon egy találatot tévesen elvettek tőle…). A csatár, persze nem szeretne itt megállni.

– Lehetne több is… Sajnos, a Balkány ellen 11-est hibáztam, ami bántott. Szerencsére nem lett jelentősége, bár  mindez 1-1-es állásnál történt, később adtam egy gólpasszt és nyertünk. Egy csatártól az számít egészségesnek, ha minél eredményesebb: jó lenne legalább tíz gólig eljutni az őszi idény végére, de nem lesz egyszerű, mert most jönnek a keményebb diók, erős csapatokkal találkozunk a folytatásban.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..