Két perc, amely ugyan nem rengette meg a világot, arra viszont elégnek bizonyult, hogy a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata számára elússzon a jászberényi fellépés (3–0).

Berényben ezúttal nem termet babár a Sényőnek… Fotó: tudósítónktól

A tizenkilencedik, majd a huszonegyedik minutumban egyaránt  Gresó Mátyás köszönt be a szabolcsi kapuba, a többi pedig már történelem. A hajrában kapott harmadik gól már csak az összképen csúfított. Igaz, ha valahol, a második helyre felnyomuló Berény otthonában nem szégyen a vereség, ráadásul a látogató pozícióját sem befolyásolta a tabellán – a Sényő továbbra is nyolcadik a Keleti csoportban.

– Ezúttal kellemes edzőpartnerek voltunk – ismerte el Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral vállvetve irányítja az együttest. – Pedig erre a mérkőzésre is becsülettel készültünk, külön felhívtuk a fiúk figyelmét arra, hogy a Berény az első húsz percet nagyon megtolja. Sajnos, nem tudtuk tartani őket, bár két könnyű gólt ajándékoztunk nekik. Az első félidőben nem igazán alakítottunk ki helyzetet, csapatszintem  elmaradt az eddigi jó és fegyelmezett játékunk, illetve hiányoztak a jó egyéni teljesítmények is. A második félidő viszont egészen tűrhetőre sikeredett: próbáltunk játszani, labdát birtokolni, aztán a harmadik találat eldöntötte a meccset. Ez a gól is elég érdekesre sikeredett… Itt meg is jegyezném, hogy egy jó csapat otthonában szenvedtünk vereséget, amely teljesen megérdemelten győzött. Talán eddigi legrosszabb első félidőnket produkáltuk az egyik bajnokesélyes otthonában, ugyanakkor az igazsághoz hozzátartozik, hogy második vereségünket szenvedtük el a bajnokságban, ami azért nem rossz mutató. A döntetlenek száma, ami kifogásolható.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .