Debrecenben él, mindazonáltal „hazai” szakvezetőnek tekinthető. A több megyei futballcsapatot is irányító Opre Mihály ma ünnepli hetvenedik születésnapját!

Egy szép emlék Mátészalkáról, amikor Opre Mihály (alsó sor, balról második) a csapatot vezényelte Fotó: facebook

Lehetne sorolni a csapatokat, amelyeket Opre Mihály vezényelt: Nyírlugos, Mátészalka, Nagyecsed, Nagyhalász – hogy csak néhányat említsünk.

– Köszönöm szépen, megvagyok – közölte a legfontosabb információt Opre Mihály, elvégre első az egészség! – Jelenleg nem dolgozom edzőként, de figyelem az eseményeket. Tudom, hogy volt játékosom, Ladányi Dávid kint van a mini-világbajnokságon Ausztráliában, tudom, hogy Nagyhalász–Ibrány rangadó volt vasárnap. Nagyon szurkolok kortársamnak, Madalina Györgynek, aki szép eredményeket ér el a Vásárosnaménnyal. Szorítok Ádámszki Robiéknak, meg az Ecsednek, sajnálom, hogy most nem megy a csapatnak, de ez csak ideiglenes állapot, majd helyre jönnek.

Opre Mihály is azt vallja: soha nem mond, hogy soha. Vagyis, nem elképzelhetetlen, hogy visszatér a futballközegbe…

– Még mindig járok edzői tanfolyamokra, ahol rendszeresen találkozom a korábbi szabolcsi kollégákkal. Mai napig beszélek velük, jóban vagyok velük. Azt sem tartom kizártnak, hogy szerepet vállalok valamelyik megyei csapatnál. Ötven éves tapasztalattal a hátam mögött arra gondolok: ha még leülök a kispadra, egyben szeretném kinevelni az utódomat az adott csapatnál.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .