Az NB III. Keleti csoport kilencedik fordulójában a Sényő-Carnifex a bajnokesélyesek közé sorolt Jászberény otthonában lépett pályára.

A kék mezes sényői Csapat Jászberényben lépett pályára Fotó: tudósítónktól

Nem volt benne a mérkőzés képében, hogy az első félidő kétgólos hátrányba kerülnek a vendégek. Pedig így történt. Hiába támadtak többet a szabolcsiak, előbb egy eladott labda, majd egy lesgyanús szituáció után betaláltak a berényiek. A második játékrészben jelentős erőket mozgósított a sényői együttes – eredménytelenül. Sőt, a hajrához közelítve megadta a kegyelemdöfést a házigazda: Szőllősi Ferenc csaknem a félpályáról talált be a kapuba, eldöntve a mérkőzést.

NB III.: Keleti csoport, 9. forduló

Jászberény–Sényő-Carnifex 3–0 (2–0)

Jászberény, 200 néző, v.: Bálint A. Sényő: Gazsi – Márton A., Szokol, Bodó, Boros D. (Décsi D.), Fabu (Varga J.), Fenyőfalvi (Kapacina K.), Kristófi, Kapacina V., Lizák, Lakatos L. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Gresó 2., Szőllősi F.

Imrő László: – Gratulálok a hazai csapatnak. Sajnos nem sikerült az első húsz percet túlélnünk, bár a két kapott gól finoman fogalmazva is számon kérhető egy-két játékoson, nem beszélve a harmadik találatról. A csapat hozzáállását dicséret illeti azért, hogy nem adta fel és végig próbált küzdeni annak érdekében ,hogy gólt szerezzen. De a mai napon sajnos, csak ennyire futotta az erőnkből!!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .