A megyei másodosztály Nyírerdő csoport kilencedik fordulójában egy mérkőzést játszottak szombaton.

A zöld mezes dombrádi csapat a Nyírmadával találkozott Fotó: tudósítónktól

Dombrád–Nyírmada 4–2 (2–2)

Dombrád, 40 néző, v.: Ignéczi Cs. Dombrád: Szabolcsi M. – Birke Cs.,Kovács E. (Szendrei I.), Borbély L., Horváth N., Illés P., Orosi L., Hornyák M., Molnár P., Méhész B. (Balogh D.), Hajdu L. Edző: Tóth János. Nyírmada: Csiki G. – Dancs I. (Pál M.), Farkas K. (Szőke I.), Baráth B., Szikszai A., Makula Zs., Barkasz Gy. (Váradi T), Ponczók T., Tóth A., Csiki M. (Horváth I.), Jóni A. Játékos-edző: Szőke István. Gól: Horváth N., Orosi L., Hajdu L., Kovács E., illetve Baráth B. 2. Ifi: 2–1.

Tóth János: – Az első félidőben a két találaton kívül nagyon sok helyzetet alakítottunk és hagytunk is ki. Erre az ellenfél kétszer feljött a kapuig, és két szépségdíjas szabadrúgásból gólokat is szerzett. Ehhez külön is gratulálok nekik. A második félidőben nem a legnagyobb ziccereinket lőttük be, így úgy érzem, a három pont itthon tartása megérdemelt. További sok sikert a Nyírmadának.

Szőke István: – Az első félidő alapján, amikor a csapat kétszer is vissza tudott jönni, úgy érzem, több is lehetett volna nekünk a meccsben. Azt viszont el kell ismerni, hogy a második játékrész alapján megérdemelten nyertek a hazaiak. Gratulálok Baráth Balázs hatalmas szabadrúgás góljaihoz.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .