A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport kilencedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Ijedelemre semmi ok: a kótaji csapat nem „feküdt ki”, mi több vezeti a bajnokságot  Fotó: Horváth László
Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 9. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)
Szombat
Tiszalök (10.)–Nagykálló (4.)
Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Felesleges fogadkozni vagy bármit is mondani. Ha a pályára lépő srácok úgy akarják, akkor jó eredményt fogunk elérni. Minden más esetben marad a sebek nyalogatása.
Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – Sajnos, sok a sérült és beteg játékos, de bízom a fiúkban, hogy ha kevesen is, meg tudják oldani a szombati feladatot!
Vasárnap
Geszteréd (15.)–Encsencs (6.)
Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője: – Hazai pályán mindent meg kell tennünk a győzelem érdekében, de kemény és küzdelmes mérkőzésre van kilátás. Szeretném már látni a srácok arcán hogy, nyerni akarnak és tesznek is érte a pályán!
Szedlár János, az Encsencs játékos-edzője: – Legutóbb nyerni tudtunk hazai pályán, miért ne sikerülhetne ez Geszteréden is?
Levelek (16.)–Rakamaz (2.)
Gebri György, a Levelek játékos-edzője: – Mindent megteszünk annak érdekében, hogy tisztességesen helyt tudjunk állni a bajnokesélyessel szemben.
Veigli Géza, a Rakamaz szakmai vezetője: – Azt hiszem, nem tűnik nagyképűségnek, ha azt mondom, nyerni szeretnénk. Ha azt akarjuk, hogy tartsuk a lépést a Kótajjal, akkor nem hibázhatunk.
Bököny (13.)–Kállósemjén (5.)
Marozsán Mihály, a Bököny játékos-edzője: – A múlt heti vereség után jó lenne legalább egy iksz hazai pályán, bár olyan kevesen vagyunk, hogy alig tudunk kiállni.
Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Szeretnénk megszerezni a három pontot.
Nyíribrony (9.)–Tiszavasvári (7.)
Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Nem ismerjük az ellenfelet, viszont hazai pályán nekünk győzelemre kell játszani!!
Nagy István, a Tiszavasvári játékos-edzője: – A mérkőzéseket rendszerint mi rontjuk el a nem megfelelő hozzáállással, ideje lenne komolyan venni a bajnokságot, ha szeretnénk sikereket elérni. Ibronyból nehéz lesz pontot elhozni, de nem feltartott kézzel lépünk pályára.
Kék (8.)–Nyírlugos (14.)
Fabók István, a Kék edzője: – Az utóbbi hetekben kicsit kezd ellaposodni a buli, így lehet valakinek bele kell pisilnie a homokozóba, vagy lehet hogy, be kellene iktatnom egy vagy két, a népi hagyományokat is tovább vivő autentikus pálinka kóstolást! Azt tudom, a foci nem épp kvantumfizika, nem is itt dől el a forint sorsa, de ha a szőlő leszedve, a krumpli kiásva, egyedül a csak a vérkaticáktól lehetünk beparázva. Így a hétvégére szeretnék több mindent és kevesebb semmit.
Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Becsületes helytállást remélek a fiúktól.
(A mérkőzést Újdombrádon rendezik)
Apagy (3.)–Kálmánháza (11.)
Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Szimpatikus csapat látogat hozzánk. Drukkolok Kotricz Zoltán barátoméknak huszonnyolc meccsen keresztül, de vasárnap lesz az egyik, amikor nem! Remélem a múlt héten nem lőttük ki magunkat, így maradt hétvégére is, legalább egyel több gól, mint ellenfelünknek!
Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Egy igazán jó csapathoz látogatunk, amellyel remek kapcsolatot ápolunk. Hazai pályán az Apagy biztos, hogy a győzelmet akarja ellenünk megszerezni, nincs is ezzel semmi gond, fel tudjuk dolgozni. Viszont mi nem szeretnénk vesztesen távozni, bármennyire is ellenfelünk a lényegesen esélyesebb. Az eddigi ütközeteink után rendre Németh Attila barátomék kerültek ki győztesen, jó lenne ezúttal, ha mi is elégedetten tudnánk távozni. Igazi csapatmunkára lesz szükségünk, ha pontot szeretnénk rabolni, a héten ezert fogunk dolgozni, szervezetten és felszabadultan akarunk játszani.
Nyírbéltek (12.)–Kótaj (1.)
Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Arra törekszünk, ne érkezzenek úgy hozzánk csapatok, hogy biztos három pontot szereznek. Az eddigi hazai mérkőzéseken ezt sikerrel végrehajtottuk, de azt hiszem, a jelenlegi kótaji csapat ellen ez nem biztos, hogy sikerülni fog. Ettől függetlenül nagyon nehézzé szeretnénk tenni a dolgukat.
Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – A győzelem reményében utazunk Nyírbéltekre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .