Dobos Zoltán egy hónap után szombaton visszatér a pályára! Mindez annak ismeretében bír különös jelentőséggel, hogy a harmincnégy éves középpályás élveszélyes állapot miatt szorult kezelésre.

Dobos Zoltán újra a futballra koncetrálhat Fotó: magánarchívum

A Nagyecsed megyei első osztályú futballcsapatának frontembere csaknem két hetet töltött kórházban, a jó hír pedig az, hogy immár egészséges!

– Az egyik edzésen kiálltam, mert gyengének éreztem magam – taglalta a történteket Dobos Zoltán. – Elmentem az orvoshoz, tüdőgyulladás és mellhártyagyulladás volt a diagnózis, majd a röntgen kimutatott egy vérrögöt is a tüdőmben. A doki egyből küldött a sürgősségire, már haza sem engedtek: tizenkét napot voltam bent, négy napig le sem szállhattam az ágyról! Tüdőembóliával kezeltek, persze, hogy megijedtem, isteni szerencse, hogy időben léptem, ráadásul számíthattam a húgom segítségére. Most már jól vagyok, a hétvégén pedig játszom, mert a csapatban egyébként is rengeteg a hiányzó, szeretnék segíteni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .