Régen látott magasságokba emelkedett a Kocsord. A megyei másodosztályú futballcsapat a harmadik helyre tornázta fel magát a Kelet-Magyarország csoportban, hasonlóra lassan csak a nagy öregek emlékezhetnek…

A kocsordi együttes régen járt ilyen „magasan” Fotó: tudósítónktól

Jónás Zsigmond – nyáron átalakított – legénysége legutóbb idegenben alakított nagyot: Kölcsén kétgólos hátrányból fordított és nyert 3–2-re.

– Nem kezdtük jól a mérkőzést, viszont éreztem a fiúkon, hogy győzni szeretnének – summázta a történteket Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője. – A szünetben átbeszéltük a dolgokat: türelmesnek kell lennünk és ha a kapu elé kerülünk, akkor ki kell használni a lehetőségeket. Az előző idegenbeli meccsen az 88. percben veszítettünk két pontot Beregdarócon. Úgy gondolom, a sors visszaadta amit ott elvett tőlünk, hiszen a mérkőzés végén szereztük a győztes gólt.

Az élcsoportban tanyázó csapat nem tűzött ki célt magának az idény végére,  annyit azért leszögeztek: minden héten a siker érdekében hajtanak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .