A megyei másodosztály Nyírerdő csoport kilencedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A csíkos mezes gyulaházi csapat ezúttal otthon, míg a Tuzsér idegenben próbál „pontosítani” bajnoki szereplésén Fotó: Lakatos Krisztina
Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 9. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)
Szombat
Dombrád (3.)–Nyírmada (12.)
Tóth János, a Dombrád edzője: – Remélem a múlt heti győzelem után a csapat most már elhiszi, hogy akarattal és szívvel ebben az osztályban sok minden megvalósítható. A Mada elleni meccs sem ígérkezik könnyűnek, de ha olyan hozzáállást tanúsítunk, mint legutóbb, akkor győztesen hagyhatjuk el a pályát.
Szőke István, a Nyírmada játékos-edzője: – Ennek a mérkőzésnek nem mi vagyunk az esélyesei, de az eredményesség érdekében szeretnénk mindent megtenni.
Vasárnap
Őr (10.)–Demecser (9.)
Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Ha a fejekben nem teszünk rendet, akkor ott leszünk a béka seggénél… Amennyiben a múlt héten történteket feledtetni akarjuk, akkor hazai pályán mindenkinek kutya kötelessége odatenni magát.
Gombkötő Sándor, a Demecser játékos-edzője: – Őrben nem egyszerű nyerni, ezzel mindenki tisztában van. Azt is tudjuk, hogy miért… Eddig sem foglalkoztam a játékvezetőkkel, a meccs után sem szeretnék: pontokért utazunk, a többi meg a nyilatkozatomból majd kiderül.
Ladányi TC (14.)–Berencs FC (8.)
Kertész Milán, a Ladányi TC edzője: – Először is a sérültjeinknek jobbulást, kiváltképp Árva Bertalannak, aki már meg is műtöttek orrcsonttörés miatt! Nehéz helyzetben vagyunk, de most már elfogyott a türelem, muszáj valamilyen eredményt felmutatni!
Gulácsi Zoltán, a Berencs FC edzője:Sorozatban harmadik idegenbeli fellépésünk következik, úgy gondolom, ez sem lesz egyszerű feladat. Ha nem szeretnénk leszakadni a tabella első felétől, mindenképpen három ponttal kell távoznunk Ladányból!
Nyírkarász (5.)Szabolcsveresmart (6.)
Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Elég jól elkaptuk a fonalat csak sajnos, sérülések mindig közbeszólnak, ezért is fel kell kötni azt a bizonyost, mert egy megerősödött Veresmart jön hozzánk, de szeretnénk folytatni a sorozatunkat.
Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Ha a múlt heti formánkat át tudjuk menteni, ebben az esetben akár meglepetést is szerezhetünk Karászban.
Ópályi (15.)–Tuzsér (13.)
Kósa József, az Ópályi edzője: – Erre nem lehet mit mondani…? Negyvenöt perc jó játék után tizenegy perc alatt mindent leromboltunk, amit addig felépítettünk a legutóbbi mérkőzésen. Engem el lehet küldeni, le lehet váltani, de úgy gondolom, azzal semmi nem fog változni. A mi költségvetésünk talán a legalacsonyabb a csoportban, szponzoraink száma igen csekély, de nem akarok siránkozni, ez csak egy megjegyzés volt. Majd meglátjuk, lesz-e valamilyen változás… Addig is megpróbálom a fiúkat összekaparni erre a meccsre és reménykedem, hogy nem követünk el ismét akkora hibákat, mint eddig. Ekkor, csak is ekkor, pontot, esetleg pontokat tudunk szerezni a jó erőkből álló és nagy múltú tuzséri csapat ellen. Bízom benne, hogy sikerülni fog!
Szabó István, a Tuzsér edzője: – Igazi hatpontos mérkőzésre készülünk a hétvégén. Olyan csapat otthonába látogatunk, amely hasonló célok eléréséért küzd mint mi. Nagyon nehéz összecsapásra számítok, ahol döntőnek fog bizonyulni a mentalitás és a „szív”, amit a játékosaim kivisznek majd a pályára! Ha olyan szervezetten és alázattal játszunk majd, mint a Gyulaháza ellen és sikerül kiküszöbölni a „szokásos” egyéni hibáinkat, akkor pontokkal térhetünk haza vasárnap.
Gergelyiugornya (4.)–Ajak (16.)
Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – A múlt heti szereplésünk nem úgy sikerült, ahogy terveztük, ezúttal pedig sérülések, eltiltások sújtanak bennünket. Ettől függetlenül mindent megteszünk a győzelemért.
Spanyol Dezső, az Ajak megbízott edzője: – Valahogy el kellene kezdeni most már a pontszerzést! Jó csapathoz látogatunk, minden megteszünk annak érdekében, hogy ne nulla ponttal várjuk a következő fordulót.
Fényeslitke (11.)–Vaja (1.)
Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Újra éllovast fogadunk, ráadásul rendkívül jó együttesnek tartom a Vaját. Mégis szeretném a csapattól azt látni, hogy egyszer jó focival eredményesek leszünk. Gyengébb játékkal tudtunk pontokat szerezni, bízom abban, ezúttal egy erős ellenféllel szemben sem maradunk alul.
Kiss Attila, a Vaja edzője: – Felkerült a csapat az első helyre, amit szeretnénk nagyon sokáig élvezni! Fényeslitkén sem lesz egyszerű vasárnap délután, mindemellett most már nagy a tét számunkra minden mérkőzésen. Megpróbálunk három ponttal hazatérni.
Gyulaháza (2.)–Pátroha (7.)
Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Remélem a fiúknak a hétvége pihenéssel, bulimentesen fog telni és frissen, koncentráltan futballoznak majd. Nem lesz egyszerű meccs, mivel felkészült, jó csapathoz utazunk, de bízom abban, most már a srácok is belátják, ha győzni akarunk, oda kell tenni magunkat!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .