Nem szivárgott ki információ arról, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsa ülésezett-e az elmúlt héten, az viszont tuti, Mándokon némi kupaktanács után határozat született: Dancs Attila szakosztályvezetőnek leszerelés helyett harctéri bevetésre kell vonulni!

Dancs Attila Fotó: magánarchívum

Noha a harmincnyolc éves középpályás az előző bajnoki évadban is beszállt a megyei első osztályú futballcsapatba, manapság már nem a frontvonalban, sokkal inkább a háttérmunkában teszi a dolgát. A vasárnapi Nyírmeggyes elleni bajnoki összecsapás előtt azonban – a hiányzók miatt – oly karcsú volt a mándoki keret létszáma, hogy neki is osztottak lapot, magyarán a leült a kispadra. Sőt, a 4–0-ra megnyert találkozó 83. percében csereként pályára lépett.

– Az aktív pályafutásomat három éve gyakorlatilag befejeztem: amikor szükség volt rá, égett a ház, akkor beszálltam, próbáltam segíteni, lehet, nem mindig sikerült… – elmélkedett az „ezer éve” Dunga becenévvel illetett Dancs Attila. – Ráadásul helyzeteim is voltak, a meccset követően azt a tanulságot vontuk le a teljesítményből: ha nem kettőt, hanem hármat guggolok bemelegítésként, talán még be is találtam volna… De jó van ez így!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .