Rájár a rúd a sényői futballistákra. Az NB III-as együttes több tagja kidőlt szeptemberben: Kapacina Kevin, majd Bodó Gábor után a vasárnapi Tiszaújváros elleni győzelem követelt újabb „áldozatokat”.

Ez bizony törés! Hadházi Dávid kényszerpihenőre ítéltetett Fotó: magánarchívum

A kapus Gagyi Sándor kálváriájáról, vállsérüléséről már hírt adtunk, ugyanakkor Hadházi Dávid „kiesésével” csak a hét elején szembesült a szakmai stáb. A harminc éves védekező középpályás szintén a borsodiakkal vívott összecsapás után dőlt ki, mégpedig hosszú időre.

– A második félidőben történt egy szerencsétlen összecsúszás újvárosi ellenfelemmel, akkor már éreztem, hogy fáj a jobb nagylábujjam – ecsetelte az eseményeket Hadházi Dávid. – Próbáltam a pályán maradni, hátha jobb lesz, de nem tudtam folytatni. Kicsit bedagadt, de igazából nem gondoltam semmi komolyra. Hétfő reggelre viszont bekékült, megduzzadt: a nyíregyházi kórházban megröntgenezték, akkor derült ki, hogy az úgynevezett öregujjnál, az ujjperc eltört. Egy hét fekvőgipsz, a gyógyulás ideje pedig elméletileg három-négy hét, ami jó lenne némiképp felgyorsítani. Ez egy ilyen időszak a csapat életében, többen sérülést szenvedtek, én mindenesetre szeretnék  még az ősszel játszani!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .